search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:29
MENU CLOSE

Ράπερ υποβάλλει τον εαυτό του σε αγκαστική σίτιση, όπως στο Γκουαντάναμο (Σκληρό βίντεο)

08.07.2013 14:30
Ράπερ υποβάλλει  τον εαυτό του σε αγκαστική σίτιση, όπως στο Γκουαντάναμο (Σκληρό βίντεο) - Media

Καθώς αρχίζει το Ραμαζάνι, περισσότεροι από 100 απεργοί πείνας στο Γκουαντάναμο συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους. Περισσότεροι από 40 υποβάλλονται στη διαδικασία της αναγκαστικής σίτισης. 

Καθώς αρχίζει το Ραμαζάνι, περισσότεροι από 100 απεργοί πείνας στο Γκουαντάναμο συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους. Περισσότεροι από 40 υποβάλλονται στη διαδικασία της αναγκαστικής σίτισης. Όπως αναφέρει η Guardian, ένα έγγραφο που διέρρευσε καθορίζει τις στρατιωτικές οδηγίες, ή την τυποποιημένη διαδικασία, για τους κρατούμενους που υποβάλλονται σε αναγκαστική σίτιση. Στο τεσσάρων λεπτών φιλμ που ακολουθεί, από την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων Reprieve και τον βραβευμένο με Bafta σκηνοθέτη Asif Kapadia, ο Αμερικανός ηθοποιός και ράπερ Yasiin Bey ( γνωστός παλιότερα ως Mos Def), βιώνει την ίδια διαδικασία με τους κρατούμενους του Γκουαντάναμο… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:28