search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:48
MENU CLOSE

Φεμινίστριες «νέας κοπής»

08.07.2013 21:00
Φεμινίστριες «νέας κοπής» - Media

Μπορεί οι Γάλλοι να έριξαν πόρτα στον Έντουαρντ Σνόουντεν … την Ίννα Σεβσένκο όμως την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες.

Μπορεί οι Γάλλοι να έριξαν πόρτα στον Έντουαρντ Σνόουντεν … την Ίννα Σεβσένκο όμως την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του τύπου, το ηγετικό στέλεχος του…topless «στρατού» των FEMEN που δραστηριοποιείται κατά του σεξισμού, της ομοφοβίας, της εκμετάλλευσης των γυναικών και της Εκκλησίας, απέκτησε εδώ και λίγες ημέρες καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα στη Γαλλία..
 
 Η 23χρονη ξανθιά Ουκρανή έχει επιλέξει να εγκατασταθεί εδώ και έναν περίπου χρόνο στο Παρίσι όπου λειτουργεί το πρώτο «κέντρο εκπαίδευσης και προώθησης των πρακτικών του νέου φεμινισμού» (όπως το αποκαλεί η ίδια)…και απ’ όσο μαθαίνουμε οι υποψήφιες «ακτιβίστριες» που προσέρχονται στα γραφεία της οργάνωσης είναι κάθε άλλο παρά λίγες.
 
 Όπως υπενθύμισε η ίδια η Ίννα σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη γαλλική Χάφινγκτον Ποστ, οι δικαστικές αρχές στην Ουκρανία την περιμένουν… στη γωνία μετά από την απόφαση της να κόψει δημοσίως με ένα αλυσοπρίονο έναν ορθόδοξο σταυρό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την φυλάκιση τριών μελών του μουσικού συγκροτήματος Pussy Riot στη Ρωσία…
 

Σημειώνεται ότι μαζί με την Ίννα, η οποία έχει ήδη φυλακιστεί (για σύντομα χρονικά διαστήματα) ουκ ολίγες φορές στην Ουκρανία, την Λευκορωσία και αλλού, έχουν φτάσει στη Γαλλία και άλλες συμπατριώτισσές της, μέλη των FEMEN, που περιμένουν να εξεταστεί το αίτημα παραχώρησης πολιτικού ασύλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:47