search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Κύπρος: Ο πρώην υπουργός Άμυνας Κ. Παπακώστας ένοχος για την έκρηξη στο Μαρί

09.07.2013 12:29
Κύπρος: Ο πρώην υπουργός Άμυνας Κ. Παπακώστας ένοχος για την έκρηξη στο Μαρί  - Media

Ο πρώην υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και συμπεριφοράς, για τη φονική έκρηξη στο Μαρί, τον Ιούλιο του 2011.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και συμπεριφοράς, για τη φονική έκρηξη στο Μαρί, τον Ιούλιο του 2011 που κόστισε τη ζωή 13ων ανθρώπων.
Ένοχοι στην κατηγορία της πρόκλησης θανάτου, λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και συμπεριφοράς, κρίθηκαν επίσης, από το Κακουργιοδικείο,  ο πρώην διευθυντής και ο πρώην βοηθός διευθυντής της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Νικολάου και Χαράλαμπος Χαραλάμπους ατνίστοιχα, και ο τότε διοικητής της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) Ανδρέας Λοϊζίδης.
Αντίθετα, αθώοι κρίθηκαν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού κα ο  τέως υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς Σάββας Αργυρού.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:22