search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:14
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

10.07.2013 21:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Δελτίο καιρού: Ο κύριος Ντάρσι έγινε άγαλμα
Το «λίκνο του πολιτισμού» και οι μολότοφ
Πολιτισμός στη σκιά του Πάρνωνα
Τα καλά και συμφέροντα

Δελτίο καιρού: Ο κύριος Ντάρσι έγινε άγαλμα
Το «λίκνο του πολιτισμού» και οι μολότοφ
Πολιτισμός στη σκιά του Πάρνωνα
Τα καλά και συμφέροντα
 
Λάγνα, αισθησιακή και…κατασκευασμένη. Επικοινωνιακή και χαμηλόφωνη ήταν η Lana Del Ray στη Μαλακάσα. Η κοκκινομάλλα στάρ, για πολλούς δημιουργία του αμερικάνικου συστήματος που ψάχνει είδωλα, ξέρει και από…ελληνική μουσική. Έχει κλέψει τραγούδι της Ελένης Βιτάλη.
 
O κλέψας του κλέψαντος. Ρώσοι και Γερμανοί μαλώνουν για τις κλεμμένες αρχαιότητες. Το διπλωματικό χάος στην πρόσφατη επίσκεψη της Μέρκελ στο Ερμιτάζ μαρτυρά ότι τα σπουδαία λάφυρα του πολέμου, που η μια χώρα άρπαξε από την άλλη, αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι στις μεταξύ τους σχέσεις.
 
Twitterholics και διαδικτυακές κουτσομπόλες. Το twitter είναι η νέα μόδα που αγγίζει τα όρια…εθισμού. Μην φανταστείτε ότι το target group είναι μόνο οι διάφοροι στάρ και τα πόπ είδωλα που μας βομβαρδίζουν συνήθως με ανούσιες πληροφορίες. Μέχρι ο Μπάρακ Ομπάμα και ο Φιντέλ Κάστρο…τιτιβίζουν.
Εθνικό θέατρο. Απ’ όλα έχει ο μπαξές.

Μήδεια Κόκκινη φωτιά. Η Μήδεια του Γιώργου Κιμούλη άνοιξε το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Στην Καλαμάτα έχουμε χορό. Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σηκώνει σε λίγες μέρες αυλαία. Η πρεμιέρα του θα γίνει στο ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό  Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Θα καταφέρει, όμως, σε τέτοιες εποχές ο δήμος να το συντηρήσει ή μετά το τέλος του φεστιβάλ θα μαραζώσει;

Όταν ο Έλβις συνάντησε τον Νίξον. Η μυστική συνάντηση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Νίξον με τον άτακτο «βασιλιά» του ρόκ εν ρόλ έγινε κρυφά στον Λευκό Οίκο. Ο Έλβις ζητούσε απεγνωσμένα ένα σήμα της Διώξης Ναρκωτικών. Φυσικά το πήρε.

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ! Μπεστ σέλερ σε 24 ώρες έγινε το αριστουργηματικό βιβλίο «1984» μετά τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν για τον Μεγάλο Αδελφό που παρακολουθεί και καταγράφει τα πάντα.

Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Ο κανόνας της σιωπής», «Star Trek into darkness», «The iceman», «Γεννημένοι ξανά», «Μια γυναίκα μόνο ξέρει»,  «Οι ευνοούμενοι του φεγγαριού», «Οι μεγάλοι 2».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11