search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:49
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

10.07.2013 06:24
Στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Media

Οι έντονοι πόνοι στο ουροποιητικό σύστημα σε συνδυασμό με ένα λιποθυμικό επεισόδιο ήταν οι λόγοι που οδηγήθηκε οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Οι έντονοι πόνοι στο ουροποιητικό σύστημα σε συνδυασμό με ένα λιποθυμικό επεισόδιο ήταν οι λόγοι που οδηγήθηκε οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους τους λόγω της περιπέτειας που έχει περάσει με την καρδιά του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο τέως νοσηλεύεται στη «Βιοκλινική Αθηνών» από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, με βασικά συμπτώματα τους έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα.
Η κατάσταση της υγείας του είναι βεβαρημένη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αφού τον Μάιο του 2009 είχε υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας, με κατάλληλη βιοπροσθετική και απλή αορτοστεφανιαία παράκαμψη, αλλά και για διάνοιξη αορτής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:48