search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Σφάζονται στην ποδιά του Κυριάκου Καρακούσης, Αλαφούζος και Α. Ψυχάρης

10.07.2013 09:04

Την πολιτική υπόσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη έθεσαν επί… τουιτερικού τάπητος ο Αντώνης Καρακούσης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ανδρέας Ψυχάρης.

Την πολιτική υπόσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη έθεσαν επί… τουιτερικού τάπητος ο Αντώνης Καρακούσης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ανδρέας Ψυχάρης.
Ο διάλογος ξεκίνησε με tweet του Αντώνη Καρακούση, ο οποίος ανέφερε: «Έχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαυλης πολιτικής οικογένειας!», για να εισπράξει την εξής απάντηση από τον Γιάννη Αλαφούζο: «Αγαπητέ Αντώνη ! Είναι απαράδεκτο να υπονομεύεις νέους πολιτικούς εκμεταλλευόμενος γονέα κλπ Ποιος ο σκοπός σου;»
«Ο τόπος έχει την Ιστορία του αγαπητέ Γιάννη. Την γνωρίζεις καλά άλλωστε. Και τέλος πάντων ένα ερώτημα έθεσα σαν τα δικά σου …», ανταπάντησε ο Αντώνης Καρακούσης, οπότε και παρενέβη ο Ανδρέας Ψυχάρης για να απαντήσει στον Αντώνη Καρακούση (διευθυντή του «Βήματος», που ελέγχει ο πατέρας του, Σταύρος Ψυχάρης): «Ο Κυριάκος θα κριθεί από τις πράξεις του και όχι από τον πατέρα του. Κατά την άποψη μου τον αδικείς.»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:32