search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Τέλος εποχής για τον ΣΥΝ – γυρίζει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ

10.07.2013 12:25
Τέλος εποχής για τον ΣΥΝ – γυρίζει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ - Media

Με την αυτοδιάλυσή του κάνει ποδαρικό στον ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΥΝ. Σε λίγο ολοκληρώνονται οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΝ με την οποία επικυρώνεται η απόφαση για την αυτοδιάλυσή του.

Με την αυτοδιάλυσή του κάνει ποδαρικό στον ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΥΝ. Σε λίγο ολοκληρώνονται οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΝ με την οποία επικυρώνεται η απόφαση για την αυτοδιάλυσή του.
 
Στη συνέχεια παίρνει σκυτάλη το ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο. Ο χώρος του γηπέδου ανοίγει τις πύλες του σε συνέδρους και προσκεκλημένους κατά τις 5.30 ενώ μετά τις 7.30 ξεκινούν οι χαιρετισμοί των εκπροσώπων κομμάτων. Η εισηγητική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 το βράδυ (8.15μ.μ.).
 
Κατά την ομιλία του το μεσημέρι στο Διαρκές Συνέδριο ο Αλέξης Τσίπρας, αφού αναφέρθηκε στην πολύχρονη πορεία του ΣΥΝ στη πολιτική ζωή του τόπου, σημείωσε: «Το πρωί κλείνουμε το κεφάλαιο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και το απόγευμα ανοίγουμε νέα σελίδα.  Με τον ΣΥΡΙΖΑ των μελών του, τον ενιαίο φορέα της ελπίδας που θέλει ξέρει και μπορεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου».
 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Μιχάλη Παπαγιαννάκη, σημειώνοντας ότι αποτελεί κομμάτι της συλλογικής ιστορίας του ΣΥΝ, παρόλο που δεν είναι σήμερα στη ζωή και κανείς δεν ξέρει αν σήμερα θα είχε παραμείνει στον Συνασπισμό καθώς ο ίδιος πάντα δήλωνε ότι θα είναι ο τελευταίος «που θα κλείσει την πόρτα».
 
Το κλείσιμο της αποστροφής αυτής περιείχε μηνύματα και για τους «συντρόφους» που πριν από τρία χρόνια έφυγαν από τον ΣΥΝ για να φτιάξουν τη ΔΗΜΑΡ: «Εμείς δεν διαγράφουμε την ιστορία μας.

Ούτε αυτούς που έφυγαν, ούτε αυτούς που ακολούθησαν άλλους δρόμους.
Δεν διαγράφουμε αλλά τιμάμε την ιστορία μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:16