search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Μαινόμενος Πάρις κατά Κυριάκου

10.07.2013 12:57
Κουκουλόπουλος: «Αν αποδοκιμαστούμε στις κάλπες δεν ξέρω ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την κυβέρνηση» - Media

Τορπίλες έριξε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος…

Τορπίλες έριξε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος λέγοντας ότι πρέπει να αποσυρθεί η διάταξη που αφορά στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, αφού πρόκειται, όπως είπε, για οριζόντια περικοπή που «πρέπει να αντικατασταθεί από ένα γενικευμένο πρόγραμμα κινητικότητας με αρχή, μέση και τέλος και με αξιολόγηση που θα βάζει στο στόχαστρό του τον αφόρητο συγκεντρωτισμό».
 
Ο κ. Κουκουλόπουλος πικραμένος εμφανώς και από την μην υποργοποίησή του, τόνισε ότι πρέπει να καταργηθούν τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Μακεδονίας-Θράκης τα οποία, όπως είπε, δεν θα λείψουν σε κανένα πολίτη.
 
«Τι ακριβώς κάνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης;» αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Πρόκειται για μία γενική γραμματεία παρά των πρωθυπουργώ, όλο κι όλο! Ουσιαστικά υποδεικνύει στα υπουργεία ποιους θα διώξουν». Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι η ανασφάλεια στο Δημόσιο γενικεύεται και ο πέλεκυς στρέφεται επί δικαίων και αδίκων, χαρακτηρίζοντας γονατογράφημα αντίστοιχης επιπολαιότητας με το μαύρο την ΕΡΤ, την απόφαση της περασμένη Κυριακής για τις περικοπές και απολύσεις στο Δημόσιο.
 
Το μεγάλο ερώτημα είναι, αν ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απηχεί στις απόψεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κυρίου Βενιζέλου ή επιχειρεί να εκφράσει -προκειμένου να εκτονώσει στην συνέχεια- τις έντονες διαμαρτυρίες εντός του ΠΑΣΟΚ για τις χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο που επίκεινται με το πολυνομοσχέδιο που θα κληθούν να ψηφίσουν την ερχόμενη βδομάδα.
 
Να σημειώσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά από την περασμένη Κυριακή βρίσκεται σε διαρκή σύσκεψη προκειμένου να εξευμενίσει την έντονη οργή των αιρετών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης που ανήκουν στο κόμμα, οι οποίοι βλέπουν, μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και να απειλούνται με εκλογική συντριβή.
 
Το ΠΑΣΟΚ, όπως έχουν επισημάνει πολλά στελέχη του , στήριζε ελπίδες επιβίωσης στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του 2014 γι΄ αυτό και οι χειρισμού που καλείται τώρα να κάνει είναι λεπτοί και κυρίως αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:12