search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Δύο ακόμη προφυλακίσεις κατοίκων για την υπόθεση εμπρησμού στις Σκουριές

10.07.2013 14:39
Δύο ακόμη προφυλακίσεις κατοίκων για την υπόθεση εμπρησμού στις Σκουριές - Media

Δύο νέες προφυλακίσεις κατοίκων της Ιερισσού αποφάσισε σήμερα ο ανακριτής Πολυγύρου, για την υπόθεση του εμπρησμού των εγκαταστάσεων της Ελληνικός Χρυσός τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δύο νέες προφυλακίσεις κατοίκων της Ιερισσού αποφάσισε σήμερα ο ανακριτής Πολυγύρου, για την υπόθεση του εμπρησμού των εγκαταστάσεων της ''Ελληνικός Χρυσός'' τον περασμένο Φεβρουάριο.
 
Πρόκειται για δύο από τους 18 διωκόμενους για τα γεγονότα στο εργοτάξιο εξόρυξης, έναν 26χρονο και έναν 41χρονο, οι συνήγοροι  των οποίων δήλωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να εξηγεί τους λόγους προφυλάκισης τους.
 
Έξω από τα δικαστήρια του Πολυγύρου είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από εκατό κάτοικοι από την Ιερισσό και τις γύρω περιοχές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κλήση σε απολογία των συμπολιτών τους.
 
Στο άκουσμα της απόφασης του προφυλακισμού τους, αντέδρασαν έντονα με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλουν, να δεχτούν επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ που έκαναν χρήση  δακρυγόνων.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ανήλικου, γιο ενός εκ των δύο προφυλακιστέων, που στο άκουσμα της ομόφωνης απόφασης εισαγγελέα και ανακριτή προσπάθησε να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό για να πλησιάσει τον πατέρα του.
 
Την ίδια ώρα, αναβρασμός επικρατεί στην Ιερισσό όπου χτυπούν οι καμπάνες, σημαίνοντας συναγερμό, ενώ, κατά πληροφορίες, κάτοικοι έστησαν οδοφράγματα στις εισόδους του χωριού.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:39