search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Καψής: «Όσα ήταν να κάνουμε τα κάναμε»

11.07.2013 06:37
Καψής: «Όσα ήταν να κάνουμε τα κάναμε» - Media

«Το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην Αγία Παρασκευή», είπε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, ενώ εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει «ό,τι χρειαστεί».

«Το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην Αγία Παρασκευή», είπε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, ενώ εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει «ό,τι χρειαστεί».
 
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, επισήμανε ότι «υπάρχει ακόμη ένα παράθυρο συνεννόησης», ωστόσο αν δεν καταλήξουν σε κάποια συμφωνία θα προχωρήσει χωρίς τους εργαζόμενους.
 
Ο Π. Καψής είπε ακόμα πως οι συνδικαλιστές «δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους να εργαστούν», ενώ αμφισβήτησε ότι η πλειονότητα των εργαζομένων θέλει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
 
«Όσα ήταν να κάνουμε τα κάναμε. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα», πρόσθεσε, αναφερόμενος στις διαβουλεύσεις που είχε με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι «θα φανεί τι θέλουν οι εργαζόμενοι όταν προκηρυχθούν οι θέσεις εργασίας».
 
Η «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση» (ΕΔΤ), ο μεταβατικός φορέας, ξεκίνησε να εκπέμπει σήμα την Τετάρτη το πρωί, ενώ το βράδυ άρχισε και η εκπομπή προγράμματος με την προβολή ελληνικής ταινίας.
 
Αναφερόμενος στην κριτική για το πρόγραμμα που εκπέμπει η ΕΔΤ ο αρμόδιος υφυπουργός επισήμανε ότι πρόκειται για ένα υποτυπώδες πρόγραμμα με αρχειακό υλικό που έχει στη διάθεσή του ο διαχειριστής. Ο μεταβατικός φορέας λειτουργεί προς το παρόν με έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει δύο – τρεις συνεργάτες που συνδράμουν σε εθελοντική βάση.
 
Από την πλευρά της η εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, Μάχη Νικολάρα, παρεμβαίνοντας στην ίδια εκπομπή υποστήριξε ότι το Ραδιομέγαρο δεν είναι υπό κατάληψη, με την Π. Καψή να απαντά ότι παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων.
 
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν σήμερα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα στούντιο που εκπέμπει η ΕΔΤ, στη λεωφόρο Μαρκοπούλου στην Παιανία, με προσυγκέντρωση στις 12:00 στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:40