search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Τα αμερικανικά ΜΜΕ για την επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ

12.07.2013 07:34
Τα αμερικανικά ΜΜΕ για την επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ - Media

Στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρονται αμερικανικά ΜΜΕ, βασιζόμενα στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρονται αμερικανικά ΜΜΕ, βασιζόμενα στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
 
Η «Ουάσιγκτον Ποστ» αναφέρει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στην Ουάσιγκτον, στις 8 Αυγούστου, για να συζητήσουν τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.
 
Η αμερικανική στήριξη των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών της Ελλάδας στον οικονομικό τομέα, η Διατλαντική Εμπορική και Επενδυτική Εταιρική Σχέση, η αμυντική συνεργασία, το Κυπριακό, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας καθώς και θέματα ασφάλειας στη Βόρεια Αφρική και τη Συρία περιλαμβάνονται στην ατζέντα της συζήτησης, όπως αναφέρουν άλλα δημοσιεύματα.
 
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από τα αμερικανικά ΜΜΕ στο γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος τονίζει τη «δύναμη της σχέσης των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ελλάδα σήμερα» και το γεγονός ότι «τις δυο χώρες συνδέουν διαρκείς δεσμοί συγγένειας, κοινά συμφέροντα και η συμμαχία του NATO».
 
Τέλος, προβάλλεται η υπογράμμιση του Λευκού Οίκου στη «συνεχιζόμενη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στις προσπάθειες της Ελλάδας να αναμορφώσει την οικονομία της και να προωθήσει την επιστροφή της στην ευημερία».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:52