search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:38
MENU CLOSE

Γιατί όχι τώρα; Και αν όχι τώρα, πότε και γιατί;

12.07.2013 14:25
Γιατί όχι τώρα; Και αν όχι τώρα, πότε και γιατί; - Media

Επειδή το πρωταρχικό πρόβλημα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ από την Τρυβέρνηση είναι ότι παραβίασε το Σύνταγμα, την Νομοθεσία/Νομολογία, και παραβίασε κατά συνέπεια την Δημοκρατία, αυτήν την λίγη, που μας έχει απομείνει. 

Του Μάνου Θεοδωρακόπουλου
 
Επειδή το πρωταρχικό πρόβλημα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ από την Τρυβέρνηση είναι ότι παραβίασε το Σύνταγμα, την Νομοθεσία/Νομολογία, και παραβίασε κατά συνέπεια την Δημοκρατία, αυτήν την λίγη, που μας έχει απομείνει. Και βεβαίως η απόλυση των εργαζομένων είναι μια σοβαρότατη συνέπεια αυτών των πρωτάκουστων επιλογών της Τρυβέρνησης που ξεπουλάει στα γρήγορα όλους τους ζωτικούς τομείς της  χώρας, ακολουθώντας πιστά τους σχεδιασμούς των αγορών ( τράπεζες, μονοπώλια, κ.α.) εφαρμογής του Δόγματος του Σοκ, με πρόσχημα κάποιες μεταρρυθμίσεις που δήθεν θα εξαγνίσουν την κακή λειτουργία του Δημοσίου (οποία αντίφαση, γιατί πως είναι δυνατόν έστω να ομιλούν, για τις  έννοιες του «εύρυθμου και του νόμιμου», όταν επιτελούν τις μέγιστες παραβιάσεις της έννομης και ηθικής τάξης ξεπουλώντας την χώρα κατ’αρχήν).
Διερωτάσθε πως θα είναι ολόκληρος ο λαός της χώρας και οι λαοί της Ευρώπης, την επόμενη ημέρα μετά την αναγκαστική έξοδο των υπαλλήλων της ΕΡΤ από το μέγαρό της; Διερωτάσθε πως θα  είναι ολόκληρος ο λαός της χώρας, αν σε γρήγορα επερχόμενες εκλογές, δεν καταφέρουν να κάνουν κυβέρνηση οι αντιμνημονιακοί πολιτικοί χώροι, για να σταματήσουν την κατοχή της χώρας, και τα κατοχικές επιπτώσεις στην ζωή μας;
Επειδή  ένα πολύ ζοφερό αίσθημα θα αναδυθεί σε όλους, ακόμα και στο 99% αυτών που ψήφισαν τα τρία μνημονιακά κόμματα ( και ως τέτοιους θα περιλάβω  και τους ψηφοφόρους της ¨Χρυσής Αυγής¨, που πλανώνται από τον θυμό τους και τον φόβο τους,  και παρασύρονται από  τις δήθεν αντιμνημονιακές κορώνες της ηγεσίας της). Ζοφερό αίσθημα γιατί μεθοδεύονται fast track  οι κατασχέσεις και της πρώτης κατοικίας, αύξηση της φορολογίας με κατασχέσεις συντάξεων και μισθών, απολύσεις μαζικές, επιπλέον μείωση μισθών και συντάξεων, ξεπούλημα όλων των δημοσίων φορέων κάλυψης ζωτικών αναγκών (νερό, ασφάλεια, υγεία, εκπαίδευση, ένοπλες δυνάμεις/σώματα, χαρτογραφήσεις/κτηματολόγιο, ορυκτό πλούτο κ.α), δραστική περιστολή των βασικών δημοκρατικών ελευθεριών, της  ελεύθερης έκφρασης, διαμαρτυρίας, το δικαίωμα στην  ενημέρωση με αλήθειες ολόκληρες. Ζοφερά αισθήματα γιατί ήδη έχουμε βιώσει τα χτυπήματά τους, γιατί ήδη έχουμε βιώσει την αδυναμία να αντιταχθούμε στις  πάνοπλες στρατιές των Σωμάτων Ασφάλειας του Καπιταλισμού της Εξαθλίωσης των ανθρώπων Παγκόσμια.
Επειδή είναι μύθος ότι όταν  εξαθλιωθεί ο  λαός, είναι πιο έτοιμος να εξεγερθεί, να κάνει ανατροπές: Ο εξαθλιωμένος λαός είναι πάρα πολύ φοβισμένος επειδή του έχουν απομείνει, τα ελάχιστα για την επιβίωσή του, και άρα είναι δίπλα στον θάνατο, δεν θέλει να τα απεμπολήσει (παράδειγμα η Ινδία που κοιμούνται στους δρόμους, και πεθαίνουν και δεν ξεσηκώνονται). Ο εξαθλιωμένος λαός το πολύ- πολύ να κάνει μια έκρηξη που θα σβήσει από μόνη της ή θα την σβήσουν μέσα στο αίμα συνήθως, γρήγορα σαν πυροτέχνημα. 
Έχουμε όμως καθήκον και δικαίωμα να μπορέσουμε να αντισταθούμε και να νικήσουμε: 
Επειδή είναι από το 2011 με τις Συνελεύσεις και τις μαζικότατες λαϊκές συγκεντρώσεις της Πλατείας Συντάγματος, που έπρεπε να είχε επιτευχθεί η ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των Αντιμνημονιακών πολιτικών χώρων σε ένα νέο αντιμνημονιακό πολιτικό/εκλογικό χώρο. Επειδή ακριβώς λόγω της απουσίας αυτής της Αντιμνημονιακής ΕΝΟΤΗΤΑΣ, κέρδισαν τις εκλογές του 2012 οι Φιλονημονιακοί πολιτικοί χώροι. Επειδή, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, και επειδή είναι σήμερα λοιπόν,  και είναι  άμεσα, που οφείλουν  όλα τα αυτό-εμφανιζόμενα ως αντί μνημονιακά κόμματα/κινήματα, να ενωθούν (εδώ σαφώς αυτό εξαιρείται η ναζιστική ¨Χρυσή Αυγή¨, που λόγω κυρίως  του καταδικασμένου παγκόσμια ναζισμού,  αλλά και  γιατί ζει στην αντίφαση, να καλλιεργεί το μίσος και να δολοφονεί/κακοποιεί τους μετανάστες στην Ελλάδα, που ήρθαν εδώ εξαθλιωμένοι, γιατί οι  χώρες τους  επί αιώνες, έχουν καταληστευθεί από το ΔΝΤ, από  χώρες και μονοπώλια, που εξαθλιώνουν σήμερα την Ελλάδα/Νότια Ευρώπη, και που σήμερα οδηγούν το 60% από τα νιάτα της Ελλάδας να γίνουν μετανάστες σε άλλες χώρες/και εκεί να μισούνται και αυτοί ως  ¨οι σκούροι¨ Έλληνες, από την εκάστοτε ντόπια αντίστοιχη ¨Χρυσή Αυγή¨. Να ενωθούν τα αντιμνημονιακά κόμματα/κινήματα κλπ για  να ενωθούμε όλοι οι αντί μνημονιακοί πολίτες, που στενάζουμε, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, κοκ,  κάτω από δύο [τουλάχιστον] ολοκάθαρους στόχους: 1. Να μην ξανά εκλεγεί φιλομνημονιακή κυβέρνηση, μέχρι εδώ, ότι άρπαξαν-άρπαξαν, και για να επιτύχουμε την ακύρωση της Δανειακής Σύμβασης 2. Για να θεσμοθετήσουν Περισσότερη Δημοκρατία, αντί αυτής της φαύλης ψεύτικης δημοκρατίας που έχουν εγκαταστήσει από αμνημονεύτων χρόνων, με: α. Απλή Αναλογική β. Κατάργηση της ασυλίας των υπουργών, των πολιτικών και του δημόσιου προσωπικού γ. Ανάκληση των ανωτέρω αν παραβαίνουν τις υποχρεώσεις τους. Και σε όποιους άλλους στόχους ενώνονται όλοι.
Έτσι θα  ενωθούμε πολύ γρήγορα  όλοι εμείς και θα διαδώσουμε, στηρίξουμε, ψηφίσουμε, με σώμα νου καρδιά, ένα νέο ενωτικό ψηφοδέλτιο, στις επερχόμενες εκλογές. Η ΕΝΟΤΗΤΑ θα συνεγείρει κάθε βασανισμένο και απογοητευμένο πολίτη  και θα σαρώσουμε στις εκλογές, όπως πάντα ξέρει να  κάνει ο λαός μας,  όταν πιστέψει σε κάτι.
Το επείγον σήμερα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η συμπαράταξη και η ενότητα της Αριστεράς – όπως προωθούν κάποιοι χώροι αριστεροί,  ενώ είναι επείγον να δείξει η αριστερά ότι είναι ώριμη, ότι συναισθάνεται, και ότι είναι συνεπής υποστηρικτής των ποιοτικών αναγκών του 99% του πληθυσμού της χώρας μας, δημιουργώντας τον ΝΕΟ ΧΩΡΟ της συμπαράταξης και της ενότητας όλων αυτών των ανθρώπων μας που εξαθλιώνονται, που μαραζώνουν, που δέχονται τα μνημονιακά χτυπήματα του Δόγματος του Σοκ, είτε λέγονται αριστεροί, είτε δεξιοί, είτε κεντρώοι, είτε αντιεξουσιαστές, κοκ.
Επειδή μάθαμε από την ιστορική εμπειρία της όποιας εφαρμογής των πολιτικών θεωριών και των επαναστάσεων, ότι το πρωταρχικό πολιτικό ζήτημα είναι για τον άνθρωπο ως πολιτικό και κοινωνικό όν,  αυτό που λέει να το εννοεί, και αυτό που λέει και εννοεί, να  το κάνει πράξη.
Επειδή για να ελέγχουμε την αντιστοιχία λόγων και έργων, πρέπει πάντα να έχουμε ένα ¨εργαλείο¨, και αυτό είναι το να προσδιορίζουμε έναν  καθαρότατο στόχο για να συγκρίνουμε ως προς αυτόν τον στόχο, την πίστη και το δόσιμο στον αγώνα αυτό,  των πολιτικών χώρων, των πολιτικών, και των συναγωνιστών ως προς την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους.
Κατά συνέπεια είναι θεμιτό, λογικό, και πραγματικό, να αναγορεύσουμε σήμερα, ως Πανελλαδικό Ένωτικό Αντιμνημονιακό Δημοκρατικό Στόχο μας το να κερδίσουμε  στις επόμενες εκλογές, και χωρίς ΕΝΟΤΗΤΑ κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει..
 
Από την ιστορική συγκυρία και την εξέλιξη των πραγμάτων στην χώρα σήμερα*,
αναδύεται η ΕΝΟΤΗΤΑ των αντιμνημονιακών πολιτικών χώρων
ως το απόλυτο  ΤΕΚΜΗΡΙΟ της ΑΓΑΠΗΣ τους ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
ως το απόλυτο  ΤΕΚΜΗΡΙΟ της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ τους
ως το απόλυτο  ΤΕΚΜΗΡΙΟ της ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑΣ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ τους
 
Επειδή τα  αντί μνημονιακά κόμματα/κινήματα,  έτσι θα αποδείξουν ότι όντως είναι αντιμνημονιακά, δεν έχουν πλέον δικαίωμα να αρνούνται την ένωσή τους σε ένα ΝΕΟ κοινό εκλογικό – κυβερνητικό κίνημα / ψηφοδέλτιο (ΜΕ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ),  που τουλάχιστον θα πάψει την εφαρμογή της Δανειακής Σύμβασης και δεν θα ξανά δεχθεί την εφαρμογή μνημονίων κατά του 99%  του λαού. Δεν έχουν δικαίωμα να παραμένουν σε μικρά απομονωμένα κομμάτια/κόμματα/ψηφοδέλτια, επειδή επικαλούνται ιδεολογικές, θεωρητικές, πολιτικές διαφορές μεταξύ τους. Γιατί σήμερα   το ύψιστο πολιτικό ζήτημα είναι το σταμάτημα της εξαθλίωσης του λαού, και το σταμάτημα στο ξεπούλημα της χώρας.
 Επειδή είναι ανάγκη άμεσης προτεραιότητας, Σύριζα, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ, Οικολόγοι-Πράσινοι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ, Αναρχικοί, Εξωκοινοβουλευτικοί, γνωστές προσωπικότητες (π.χ. Κοντογιώργης, Αλαβάνος/¨Παρέμβαση¨ (σχέδιο Β) ,  ΄Γιάννης Κορδάτος¨, πρώην ΚΚΕ), Ανένταχτοι Δημοκράτες,  να πάψουν να εικάζουν, ότι είναι τώρα η ώρα για την εκπλήρωση των θεωρητικών – εισέτι –  κοινωνιών που θα ήθελαν ως απώτατο στόχο. Να πάψουν να επιδεικνύουν την γνωστή πολιτική αυταρέσκεια, ότι δήθεν έκαστος κατέχει την Λυδία Λίθο της Ορθής Πολιτικής Θέσης, ότι δήθεν έχουν τον ορθό πολιτικό χώρο, και να δρουν λειψά απέναντι στους μισάνθρωπους που εφαρμόζουν το  Δόγμα του Σοκ. Οφείλουν να πάψουν να ζητούν (ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ) : «Εσείς να έρθετε να ενωθείτε μαζί μας, όμως στον δικό μας πολιτικό χώρο».  Άλλοι χώροι πάλι (αντιεξουσιαστές, κ.α.), πρέπει  να πάψουν να απομονώνονται οραματιζόμενοι και επιχειρώντας, άλματα αλλαγής της κοινωνίας.
Άλματα δεν γίνονται από τους ανθρώπους, που μαζί και με την διαρκή και από τα γεννοφάσκια μας πλύση εγκεφάλου, είναι και αυτός ένας από τους  λόγους, που το 90% κάθεται στην πολυθρόνα του και παρατηρεί. Επίσης άλματα δεν γίνονται όταν οι άνθρωποι είναι  ιδιαίτερα φοβισμένοι και  συγχυσμένοι από τα συνεχή και αναπάντεχα χτυπήματα. ΄Αλματα δεν γίνονται, όταν το 1/3 του εκλογικού σώματος απογοητευμένο από τις πολιτικές των κομμάτων, δεν πάει καν να ψηφίσει. Άλματα δεν γίνονται όταν είναι εντελώς συγκυριακό το ποσοστό που πήρε ο Σύριζα,  – λόγω της δια των μνημονίων υφαρπαγής των κεκτημένων του λαού –γιατί η μεγίστη  μάζα των ψήφων του, προέρχεται από την δυσαρέσκεια οπαδών Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, και πάρα πολλών ανένταχτων που σύρονται από τα αντιμνημονιακά συναισθήματα τους να ψηφίσουν έτσι.
Κανείς δεν έχει σήμερα το εχέγγυο της αξιοπιστίας. Το έχουμε μάθει στην ζωή μας όλοι οι άνθρωποι, ότι  η μόνη σίγουρη αξιοπιστία είναι αυτή που κατακτιέται κάθε ημέρα στην δράση και στο καθημερινό πάρε δώσε των ανθρώπων. Ενότητα δεν είναι ¨Ελα κάτω από την δική μου στέγη, αλλά να έχουμε όλοι κλειδιά και δικαιώματα σε μια κοινή στέγη, γιατί με την πρώτη ευκαιρία όποιος έχει τα κλειδιά διώχνει τους άλλους αν έχουν διαφωνίες. Διαφωνούμε με την άποψη: ή Μνημόνια ή Σύριζα, και υποστηρίζουμε την άποψη: Ενότητα Αντιμνημονιακή για Σίγουρο Φραγμό στα Μνημόνια
 Να πατήσουν για την ώρα στην γη, και να κατέβουν στις επόμενες εκλογές ενιαία, σε ένα ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΩΡΟ με ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώστε να μην  εκλεγούν ποτέ πια ξανά, αυτοί που υπηρετούν την Τρόϊκα. Αυτή είναι για σήμερα η μόνη Ορθή Πολιτική Θέση για να επιτύχουμε την Περισσότερο Πραγματική Δημοκρατία, και να σταματήσει η εξαθλίωση των ανθρώπων και το ξεπούλημα της χώρας στα μονοπώλια, που υποθηκεύει το μέλλον μας ως ανεξάρτητης χώρας ελεύθερων ανθρώπων.
Εμείς σας προτείνουμε σήμερα την σύσταση του νέου πολιτικού οργανισμού
Μέτωπο Με Σώμα Νου Καρδιά
Με2 ΣωμαΝουΚαρδιά
(όλοι μαζί ενωμένοι
Στους δρόμους και στην ψήφο
Για την λευτεριά
Να σώσουμε το μέλλον μας
Μεγάλοι και παιδιά)
Επειδή όσοι δεχθούν να ενωθούν, θα δώσουν αξιόλογα σημεία ότι είναι πράγματι αντιμνημονιακών προθέσεων κόμματα/κινήματα/οργανώσεις, και όσοι δεν δεχθούν να ενωθούν, θα φανεί ότι είναι υποκριτές, που κοροϊδεύουν τον λαό, έχουν αλλότρια, ανομολόγητα  συμφέροντα οι ηγεσίες τους, και εκμεταλλεύονται τα χιλιάδες μέλη τους και τους ψηφοφόρους τους. Αποτελούν πολιτικούς φορείς που λειτουργούν ως ¨φάκες ψήφων / επιρροών ¨ για την διαιώνιση των  συμφερόντων των ηγεσιών τους, που είναι συμφέροντα που εμποδίζουν την ενότητα, την νίκη, και το άνοιγμα του δρόμου για μια κοινωνία ανθρώπων που ζούνε με χαρά, ασφάλεια, αειφορεία, αλληλεγγύη, αλήθεια, ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, δημιουργικότητα, ισονομία, ισότητα.
Επειδή είναι ανάγκη να πούμε Όχι Ξανά, σε εκλογές του Νέου Διπολισμού. Να μην ρισκάρουμε και άλλο την ζωή μας και το μέλλον μας, ¨στα ζάρια¨, στο ¨στοίχημα¨ του ποιος εκ των δύο ισχυρότερων κομμάτων θα νικήσει, η Νέα Δημοκρατία, ή ο Σύριζα ; . Τέρμα στον ¨τζόγο¨ του ψευτοδημοκρατικού εκλογικού συστήματος, και με ένα ενωτικό αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο, να δοθεί σε όλο τον  λαό η δυνατότητα [να γίνει μια ολοένα αυξανόμενη χιονοστιβάδα – να παρακινηθεί να  ψηφίσει],  και το 35% που απείχαν λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης, αποστροφής και αποδοκιμασίας του πολιτικού κόσμου – η πλατύτατη ΕΝΟΤΗΤΑ να δώσει τη δυνατότητα να αποτελέσει η ψήφος του την ειρηνική δύναμη, την απαραίτητη να περιορίσει και να διώξει εν τέλει τους ξένους και ντόπιους μισάνθρωπους που επιθυμούν την παγκοσμιοποίηση της εξαθλίωσης του ανθρώπινου είδους,  αυτούς  που απομυζούν τον παραγόμενο πλούτο και κατατρώγουν τις ελπίδες των ανθρώπων  για μια καλύτερη ποιοτικά ζωή.
Είναι μάλλον οι ΣΥΡΙΖΑ  ή ΚΚΕ, ο πιο κατάλληλος χώρος για να ξεκινήσει αυτήν την προσπάθεια, (χωρίς να αποκλείουμε και άλλους – ούτως ή άλλως κάποιοι θα αναγκασθούν από το ρεύμα της Ενότητας να έρθουν και να ενωθούν), αφού πρώτα ΔΕΙ δύο δεδομένα: 1. Ότι προέχει σήμερα η παλλαϊκή ενότητα κατά των μνημονίων και κατά της συνεχώς μεγαλύτερης καταπάτησης της λειψής μας Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και δεν προέχει η ενότητα της Αριστεράς μόνο. Δεν έχουμε περιθώρια ζωτικού χρόνου να χαρίσουμε κανένα ψήφο στην Τρόϊκα και στους πολιτικούς τσιράκια της. 2. Ότι η καθαρή, τίμια, ισότιμη, Ενότητα, μπορεί να συμβεί  μόνο σε ένα απ’αρχής Νέο Πολιτικό Σχήμα,  όπου οι υπάρχοντες πολιτικοί χώροι συμμετέχουν ο κάθε ένας με την Ταυτότητά του.
Συμπεραίνεται λοιπόν
α. Ότι δικαιούνται και οφείλουν οι εργαζόμενοι στην Ανοικτή στην Κοινωνία ΕΡΤ να συντάξουν, και να υπογράψουν μαζί με γνωστές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μαζί με όλο τον κόσμο, και μαζί με οργανώσεις μαθητικές, φοιτητικές, εργατικές, αγροτικές, υπαλληλικές, επαγγελματικές οργανώσεις και να απευθύνουν δια της ΕΡΤ, ιστορική έκκληση/διάγγελμα στα αντιμνημονιακά κόμματα, κινήματα, για να ενωθούν ισότιμα [σε ένα νέο πολιτικό σχήμα με νέο όνομα για να κατέβουν με ένα κοινό ψηφοδέλτιο που θα δημιουργήσει πόρτα – πόρτα την λαϊκή αντιμνημονιακή ενότητα-χιονόμπαλα,   για να επιτύχουμε αρχικά τους ανωτέρω αναφερόμενους δύο στόχους, ώστε να εκφράσουν δυναμικά όλο το λαό για την επόμενη σίγουρη εκλογική νίκη για την αποτροπή της βαθύτερης εξαθλίωσης και υποδούλωσης  του λαού μας.
Όσα κόμματα δεν δεχθούν να ενωθούν,  θα αποδειχθούν ότι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους, που θα μετακινηθούν προς το κοινό αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο όσων θα έχουν συμφωνήσει. Αυτό το ψηφοδέλτιο θα το ψηφίσει και μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων που στις προηγούμενες ψήφισε μνημονιακά κόμματα, από συνήθεια ή φόβο παρόλο που και η μεγάλη τους πλειοψηφία χτυπιέται αλύπητα από την πολιτική της αύξησης φόρων, την περικοπή μισθών, τις απολύσεις, την γρήγορη χειροτέρευση των συνθηκών ζωής τους.
β. Ότι αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα για να προλάβουμε την μοναδική ιστορικά μέχρι σήμερα ευκαιρία, όπου λαός και ΕΡΤ μπορούν χωρίς λογοκρισία να επιχειρήσουν να εκφράσουν την πολιτική τους βούληση εκπέμποντας σε όλη την χώρα και σε όλον τον κόσμο.
Προτείνουμε και ζητάμε  να συζητηθεί αυτή η πρότασή μας στα όργανά σας, του μαθητή, του φοιτητή, του άνεργου, του εργαζόμενου, του επιχειρηματία, του στρατιώτη, του μέλους κόμματος,  και να κριθεί για την υλοποίησή της ή όχι.
Καλή ¨φώτιση¨, καλή  δύναμη και καλή επιτυχία
 
 
*O Μάνος Θεοδωρακόπουλος είναι συντονιστής της Διαδημοτικής Πρωτοβουλίας Κατοίκων Π. Φαλήρου, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου, Ηλιούπολης, για την Διάσωση του Ρέματος της Πικροδάφνης

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους)
 
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:38