search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στο Παρίσι

12.07.2013 16:56
Σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στο Παρίσι - Media

Τρένο intercity εκτροχιάστηκε στην περιοχή Εσόν κοντά στο Παρίσι. Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν.

Τρένο intercity εκτροχιάστηκε στην περιοχή Εσόν κοντά στο Παρίσι. Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν.
 
«Ο κατάλογος των θυμάτων αυξάνεται συνεχώς» δήλωσε ο Γάλλος υπουργός εσωτερικών Μανουέλ Βαλς.

Η αμαξοστοιχία τύπου intercity είχε μόλις εξέλθει από τον αστικό ιστό του Παρισιού κατευθυνόμενη προς τη Λιμόζ, όταν εκτροχιάστηκε, προσκρούοντας σε πλταφόρμα σταθμού λίγο μετά τις 6 μ.μ. τοπική ώρα.
 
Επιβάτες φέρονται παγιδευμένοι εντός του τρένου και τοπικός αξιωματούχος έκανε λόγο για εφαρμογή του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για περιστατικά με «πολλές απώλειες».
 
Σύμφωνα με την Le Figaro το τρένο έσπασε σε δύο κομμάτια για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ άλλα γαλλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επιβάτες οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από ηλεκτρικό ρεύμα ή έχουν καταπλακωθεί από βαγόνια της αμαξοστοιχίας.

Οι φωτογραφίες είναι από χρήστες των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δημοσιεύθηκαν στα Γαλλικά ΜΜΕ


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19