search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:24
MENU CLOSE

Βενιζέλος και Παπανδρέου συμφώνησαν «να τα πούν»

14.07.2013 08:04
Βενιζέλος και Παπανδρέου συμφώνησαν «να τα πούν» - Media

Συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού διαψεύδει «άγνωστη συνάντηση» επιβεβαιώνοντας ότι συναντήθηκαν και συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν.

Συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή δημοσίευμα της  Real News ανέφερε ότι υπήρξε ολιγόλεπτη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου όπου συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν.

O συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, σε θέματα Τύπου, Γιώργος Ελενόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής κατά τη διάρκεια της εκλογής αντιπροέδρου και ο κ. Βενιζέλος προσκάλεσε στο γραφείο του τον κ. Παπανδρέου, όπου στη διάρκεια 1-2 λεπτών συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν θέματα εξωτερικής πολιτικής, τα οποία ο κ. Βενιζέλος χειρίζεται σε κυβερνητικό επίπεδο.

Ειδικότερα, ο κ. Ελενόπουλος, απαντώντας στη σχετική ερώτηση, δήλωσε:
"Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, θα το δούμε αργότερα. Ως εκ τούτου δεν μπορώ και να το σχολιάσω.

Όμως, επειδή η εφημερίδα προαναγγέλλει για το αυριανό της φύλλο μια "άγνωστη συνάντηση" Γιώργου Παπανδρέου – Ευάγγελου Βενιζέλου, μπορώ να πω το εξής:
Δεν υπήρξε καμία "άγνωστη συνάντηση". Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, στη Βουλή, την ώρα της ψηφοφορίας για την κάλυψη της κενής θέσης του Αντιπροέδρου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος προσκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφείο του, όπου μίλησαν για 1-2 λεπτά προκειμένου να συνεννοηθούν για μια συνάντηση την προσεχή περίοδο, για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει διατελέσει υπουργός για πολλά χρόνια στο ίδιο υπουργείο. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και τίποτα πέραν αυτού".

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21