search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Νεκρός ο ηθοποιός Κόρι Μόντεϊθ

14.07.2013 08:15
Νεκρός ο ηθοποιός Κόρι Μόντεϊθ - Media

Ο Καναδός ηθοποιός Κόρι Μόντεϊθ, γνωστός από το ρόλο του στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Glee", βρέθηκε νεκρός χθες σε ξενοδοχείο του Βανκούβερ στον Καναδά.

Ο Καναδός ηθοποιός Κόρι Μόντεϊθ, γνωστός από το ρόλο του στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Glee", βρέθηκε νεκρός χθες σε ξενοδοχείο του Βανκούβερ στον Καναδά, ανακοίνωσε η αστυνομία.
 
Ο Μόντεϊθ, 31 ετών, βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο Fairmont Pacific Rim του Βανκούβερ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Νταγκ Λέπαρντ.
 
Τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.
 
Τον Απρίλιο, εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε ότι ο Μόντεϊθ εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
 
Ο Μόντεϊθ κατέλυσε στο ξενοδοχείο στις 6 Ιουλίου και επρόκειτο ν' αναχωρήσει χθες.
 
Σύμφωνα με τον Λέπαρντ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Μόντεϊθ ήσαν και άλλα άτομα τη νύχτα της Παρασκευής, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ηθοποιός επέστρεψε στο δωμάτιό του μόνος νωρίς το πρωί του Σαββάτου και ήταν μόνος όταν πέθανε.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:59