search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:06
MENU CLOSE

Θα χτυπάνε κάρτα οι εκπαιδευτικοί

14.07.2013 09:44
Θα χτυπάνε κάρτα οι εκπαιδευτικοί - Media

O υπουργός Παιδείας προανήγγειλε το μέτρο, δήλωσε ωστόσο ότι οι περιπτώσεις εκπαιδευτικών εκτός τάξης είναι πολύ λίγες.

Την εγκατάσταση ηλεκτρονική κάρτας σε όλα τα σχολεία από τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να ελέγχεται η παρουσία των εκπαιδευτικών προαναγγέλλει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
 
«Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιός εργάζεται, που και πόσο» δηλώνει στο Εθνος της Κυριακής ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος αναφέρει ότι οι περιπτώσεις εκπαιδευτικών εκτός τάξης είναι πολύ λίγες και δεν μπορούν να στιγματίζουν τους Έλληνες εκπαιδευτικούς. Τον Σεπτέμβριο σημειώνει θα προωθηθούν οι μετατάξεις 4.933 εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Προαναγγέλλει επίσης αλλαγές για τους αποσπασμένους στο υπουργείο και τα Δημόσια ΙΕΚ καθώς όπως σημειώνει, «έχουν επιλεγεί χωρίς κριτήρια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03