search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:12
MENU CLOSE

Ουίλιαμ και Κέιτ περιμένουν το μωρό!

14.07.2013 10:38
Ουίλιαμ και Κέιτ περιμένουν το μωρό! - Media

Έτοιμη να φέρει στον κόσμο σήμερα το πρώτο της μωρό είναι η δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλεντον.

Έτοιμη να φέρει στον κόσμο σήμερα το πρώτο της μωρό είναι η δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλεντον.

Το φύλο του παιδιού δεν έχει αποκαλυφθεί και τα στοιχήματα για το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι καθώς και ποιο θα είναι το όνομά του, δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που θα γεννηθεί το «βασιλικό» μωρό, το πρώτο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους.

Η εφημερίδα επικαλείται το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφυγε από την βάση της βασιλικής αεροπορίας RAF, ανοιχτά της Ουαλίας, όπου υπηρετεί ως πιλότος ελικοπτέρου σε θαλάσσιες διασώσεις και μετέβη στο Λονδίνο εν αναμονή του τοκετού, περιμένοντας με αγωνία την έλευση του πρώτου τους παιδιού.

«Είναι σημαντική στιγμή, όχι μόνο για τον Δούκα και την Δούκισα, που καλωσορίζουν ως ζευγάρι το πρώτο τους παιδί, αλλά και για την μοναρχία συνολικά», αναφέρει πηγή του Παλατιού που μίλησε στη Mirror. «Η Μίντλετον θα γεννήσει στο νοσοκομείο St Mary, στο κεντρικό Λονδίνο, με φυσιολογικό τοκετό», προσθέτει η πηγή.

Έξω πάντως από το νοσοκομείο τα τηλεοπτικά συνεργία προετοιμάζονται ενώ συγκεντρώνονται και οι θαυμαστές(φωτό κάτω).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:12