search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Ο νταβατζής, η σκλάβα και οι υπερωρίες

15.07.2013 14:04
Ο νταβατζής, η σκλάβα και οι υπερωρίες - Media

Πολλές φορές εγκληματικές πράξεις καλύπτονται από το πέπλο της δήθεν καλής οικογενειακής ζωής…

Πολλές φορές εγκληματικές πράξεις καλύπτονται από το πέπλο της δήθεν καλής οικογενειακής ζωής. Και όταν βγαίνουν στο φως, οι γείτονες και οι γνωστοί σοκάρονται αφού «δεν θα το πιστεύαμε ποτέ για τους τάδε, έδειχναν τόσο καλή οικογένεια».

Ο Φράνκο Όρ και η σύζυγός του Νικόλ Χουέν μετακόμισαν το 2008 από το Χονγκ Κονγκ στον Καναδά. Μαζί τους πήραν την οικοσκευή τους, τα τρία παιδιά τους και την νταντά των τελευταίων. Η Φιλιπινέζα Λετίσια Σαρμιέντο έμοιαζε να συμπληρώνει με τον δικό της τρόπο την ευτυχία της οικογένειας. Μέχρι το καλοκαίρι του 2011 όταν και πήρε στην αστυνομία για να καταγγείλει τους εργοδότες της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς η Σαρμιέντο, ο Ορ –με τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου του ή και πιθανά τη συνεργεία της- την εξέδιδε σε φίλους και γνωστούς και ουσιαστικά την κρατούσε στο σπίτι φυλακισμένη σαν μια «σκλάβα» του σεξ.

Τον προηγούμενο μήνα έγινε η δίκη με τον Ορ να καταδικάζεται από δικαστήριο του Βανκούβερ για την μαστροπεία αλλά και να πρέπει να καταβάλλει στην Σαρμιέντο 34.000 (καναδικά) δολάρια για υπερωρίες που της χρωστούσε. Η σύζυγός του Ορ αθωώθηκε πάντως από τις κατηγορίες.   Ο  Ορ άσκησε έφεση κατά της απόφασης για τις  υπερωρίες ώστε να γλιτώσει το ποσό και πέτυχε η υπόθεση να ανατραπεί και να συζητηθεί ξανά. Αυτό βέβαια που θα έπρεπε να τον απασχολεί είναι η πιθανότητα να κάνει έφεση κατά της ποινής για τη μαστροπεία αφού μπορεί να καταδικαστεί ακόμη και σε ισόβια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:49