search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:22
MENU CLOSE

Νεκρή από ηλεκτροπληξία λόγω iPhone ;

15.07.2013 14:38
Νεκρή από ηλεκτροπληξία λόγω iPhone ; - Media

Τον θάνατο μιας γυναίκας από ηλεκτροπληξία, τη στιγμή που απάντησε σε μια κλήση στο  iPhone 5 της, ενώ αυτό φόρτιζε, ερευνά η Apple, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Τον θάνατο μιας γυναίκας από ηλεκτροπληξία, τη στιγμή που απάντησε σε μια κλήση στο  iPhone 5 της, ενώ αυτό φόρτιζε, ερευνά η Apple, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Reuters, την περασμένη Πέμπτη, η Ma Ailun, μία 23χρονη από την επαρχία Xinjiang της Κίνας,  αεροσυνοδός της China Southern Airlines, έπαθε ηλεκτροπληξία όταν απάντησε σε μια κλήση του κινητού της, το οποίο φόρτιζε, όπως ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας Xinhua, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
 
«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για το τραγικό συμβάν και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια Ma. Θα διερευνήσουμε πλήρως το περιστατικό και θα συνεργαστούμε με τις αρχές» ανέφερε η Apple σε e-mail της, αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει εάν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.
 
Η αδελφή της άτυχης γυναίκας τουιτάρησε ότι η Ma κατέρρευσε και πέθανε μετά τη χρήση του iPhone 5, που εκείνη τη στιγμή φόρτιζε, και παρότρυνε τους χρήστες να είναι προσεκτικοί.
 
Τον Απρίλιο, η Apple ζήτησε συγγνώμη από τους κινέζους καταναλωτές (η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για την εταιρεία) και άλλαξε τις πολιτικές εγγύησης του iPhone, αφού το σέρβις της υπέστη σκληρή κριτική από τα κρατικά ΜΜΕ για περισσότερες από δύο εβδομάδες.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15