search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Θαύμα! Θαύμα!

15.07.2013 21:00
Θαύμα! Θαύμα! - Media

Κάνει θαύματα ο Σόιμπλε; Υπό μία έννοια ναι! Είναι σε θέση με τη σχετική βοήθεια του παπαγαλιστάν να κάνει το άσπρο μαύρο.

Κάνει θαύματα ο Σόιμπλε; Υπό μία έννοια ναι! Είναι σε θέση με τη σχετική βοήθεια του παπαγαλιστάν να κάνει το άσπρο μαύρο. Ωστόσο, γνωρίζει πολύ περισσότερο από τους εγχώριους υποτελείς του ότι τέτοια θαύματα δεν κρατούν ούτε μια μέρα.
Παρ’ όλα αυτά ο Σόιμπλε θα το παίξει θαυματοποιός μέχρι να φτάσει στις γερμανικές εκλογές. Θα υποστηρίξει ότι ο Γερμανικό έλεγχος οδηγεί την Ελλάδα στον ίσιο δρόμο, ότι τα χρήματα των Γερμανών φορολογούμενων πιάνουν τόπο, ότι—σε τελική ανάλυση η γερμανική ηγεσία  σώζει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Τον προεκλογικό οίστρο του Σόιμπλε, είμαστε βέβαιοι ότι θα σιγοντάρουν οι εδώ κυβερνώντες και το σύστημα των ΜΜΕ που τους λιβανίζει. Θα πιαστούν από τις καλές κουβέντες και τα προεκλογικά του ευχολόγια  για να ισχυριστούν ότι είναι η μόνη λύση και διέξοδος για τον τόπο! Αυτοί- ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν μοιράζοντας καρέκλες και οφίτσια στο εσωτερικό και το εξωτερικό (άξια η επιλογή Παπουτσή! Και ζήτω!) βλέποντας το λογαριασμό να υπολείπεται κατά 8 δισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του χρόνου τα οποία θα καλυφθούν από νέα μέτρα!
Δεμένοι οι κυβερνώντες μας στο γερμανικό άρμα γνωρίζουν ότι στέκονται στις καρέκλες τους μόνο χάρη της γερμανικής βοήθειας. Χωρίς αυτήν είναι τελειωμένοι. Και  για να μην τελειώσουν το μόνο που τους απομένει είναι να δοξάζουν και να ευλογούν το Βερολίνο και τις επιλογές του. Τι κι αν αυτές οι επιλογές οδηγούν όχι μόνο τη χώρα αλλά όλο τον ευρωπαϊκό νότο στο χάος!
 
Οι κατηγορηματικά απαισιόδοξες εκτιμήσεις δεν προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή κάποιους επίμονους αντιμνημονιακούς «σκοταδιστές» στο εσωτερικό. Ο αρθρογράφος των F.T. γράφει: «Όσοι εξακολουθούν να λένε ότι η Ε.Ε. έκανε περισσότερα από όσα θεωρούσε κανείς εφικτά τελικά υπονοούν ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί και πως τα χειρότερα από την κρίση έχουν περάσει. Εδώ βρίσκεται η απόλυτη φρίκη της κατάστασης. Οι οικονομίες της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, της Κύπρου, της Ισπανίας και τώρα της Ιταλίας έχουν καταρρεύσει. Η επίσημη θέση προσποιείται εδώ και τέσσερα χρόνια ότι η ανάκαμψη είναι κοντά. Κάθε χρόνο έκανε λάθος. Θα κάνει και πάλι λάθος».
 
Όμως αυτό το λάθος για τον κ. Σόιμπλε δεν σημαίνει και τίποτε, καθώς θα έχει καταφέρει να επανεκλεγεί. Για τους Έλληνες χειροκροτητές του (Σαμαρά και Βενιζέλο) όμως;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24