search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Ματαιώθηκε το ραντεβού Ιερώνυμου-Σόιμπλε

16.07.2013 09:18
Ματαιώθηκε το ραντεβού Ιερώνυμου-Σόιμπλε - Media

Τελικά δεν θα συναντηθούν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθώς το κανονισμένο ραντεβού μεταξύ των δυο ανδρών για την Πέμπτη ματαιώθηκε…

Τελικά δεν θα συναντηθούν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθώς το κανονισμένο ραντεβού μεταξύ των δυο ανδρών για την Πέμπτη ματαιώθηκε…

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα διεμήνυσε στον Ιερώνυμο ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θα ήθελε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα την Πέμπτη να έχει ένα ραντεβού με τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Ιερώνυμος δέχθηκε και η συνάντηση έκλεισε για μεθαύριο.

Όλα είχαν προγραμματιστεί, μέχρι που οι Γερμανοί επικοινώνησαν με την Αρχιεπισκοπή και με πρόσχημα το βαρύ πρόγραμμα του Σόιμπλε ζήτησαν συγγνώμη και ανέβαλαν το ραντεβού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός, διάφοροι παράγοντες έκριναν ότι το άνοιγμα του Γερμανού στον Ιερώνυμο θα δημιουργούσε προβλήματα.

Με απλά λόγια με τη στάση που έχει κρατήσει και τις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Αρχιεπίσκοπος, κάποιοι φοβήθηκαν ότι ο μόνος λόγος που ο Αρχιεπίσκοπος δέχτηκε να συναντήσει τον Σόιμπλε ήταν για να του τα ψάλει αντιμνημονιακά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:31