search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:58
MENU CLOSE

Ποιοι δεν «χώρεσαν» στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

16.07.2013 11:45
Ποιοι δεν «χώρεσαν» στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Media

Στη  νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται 135 μέλη της Πλειοψηφίας, 60 της Αριστερής Πλατφόρμας και 5 από τα 3 εκ των υπολοίπων τεσσάρων ψηφοδελτίων. 

Στη  νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται 135 μέλη της Πλειοψηφίας, 60 της Αριστερής Πλατφόρμας και 5 από τα 3 εκ των υπολοίπων τεσσάρων ψηφοδελτίων. Ως επί το πλείστον, όλα τα πρωτοκλασσάτα στελέχη που έθεσαν υποψηφιότητα εκλέγονται. Υπήρξαν όμως και μερικοί απέναντι στους οποίους η σταυροδοσία δεν υπήρξε και τόσο… φιλική και δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

Ποιοι δεν εκλέγονται στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Από το στενό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, δεν εκλέγεται ο Βασίλης Μουλόπουλος, δημοσιογράφος και επικεφαλής του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν εκλέγονται επίσης οι βουλευτές Τάσος Κουράκης (Α’ Θεσσαλονίκης), Βαγγέλης Αποστόλου (Ευβοίας), Χαρά Καφαντάρη (Β’ Αθήνας), Γιώργος Πάντζας (Β’ Αθήνας, ΔΗΚΚΙ).

Από τα στελέχη της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ (το λεγόμενο Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο) δεν εκλέγονται ο βουλευτής Β’ Αθήνας Δημήτρης Τσουκαλάς, ο βουλευτής (Β’ Αθήνας) Στάθης Παναγούλης, αλλά ούτε και ο μέχρι πρότινος συνεργαζόμενος και πλέον 72ος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Επίσης, από το ΕΚΜ δεν εκλέγονται τα στελέχη του Νέου Αγωνιστή (Βασίλης Ασημακόπουλος, Νίνα Κασιμάτη, Γιάννης Χατζηαντωνίου), καθώς και ο Αντώνης Κοτσακάς.

Η Σίσσυ Βωβού η οποία έθεσε υποψηφιότητα και για πρόεδρος του κόμματος(με σκοπό να συμβολίσει τη διάσταση του φύλου) δεν εκλέχθηκε επίσης (ούτε με το μέτρο της ποσόστωσης για τις γυναίκες), στην ΚΕ.

Ποιοι δεν έθεσαν υποψηφιότητα

Οι βουλευτές που είχαν εκλεγεί στην προηγούμενη ΚΕ επιτροπή (Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Δεκεμβρίου), αλλά αυτή τη φορά δεν έθεσαν υποψηφιότητα είναι οι: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γιώργος Σταθάκης, Σοφία Σακοράφα, Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15