search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Ο Παναγιώταρος αποκάλεσε τον Βεστερβέλε «κυρία»

17.07.2013 09:08
Ο Παναγιώταρος αποκάλεσε τον Βεστερβέλε «κυρία» - Media

«Κυρία» αποκάλεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, κατά τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή 

«Κυρία» αποκάλεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, κατά τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή 

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του κ. Σόιμπλε και στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ανέφερε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση:

«Δικαιολογείται η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να θέσει στον κύριο Σόιμπλε το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, γιατί είναι αναρμόδιος υπουργός και ότι ο αρμόδιος υπουργός είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.
Όταν είχε έρθει η κυρία Βεστερβέλε πριν από λίγο καιρό εδώ, δεν του είπατε λέξη. Άρα μας κοροϊδεύετε. Μας δουλεύετε ψιλό γαζί» είπε.

Ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, έχει υπογράψει με τον με τον σύντροφό του από το 2010, συμβιωτικό σύμφωνο αναγνωρισμένο από το γερμανικό κράτος .
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24