search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:08
MENU CLOSE

Τσακνής μαινόμενος κατά της Δημόσιας Τηλεόρασης

18.07.2013 11:05
Δήλωση στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ από τον Δ. Τσακνή - Media

Με μηνύσεις απειλεί ο Διονύσης Τσακνής, μετά την προβολή αφιερώματος για τον ίδιο, από τη νέα δημόσια τηλεόραση, η οποία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «εκπέμπει πειρατικά».

Με μηνύσεις απειλεί ο Διονύσης Τσακνής, μετά την προβολή αφιερώματος για τον ίδιο, από τη νέα δημόσια τηλεόραση, η οποία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «εκπέμπει πειρατικά».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Όχι που έβλεπα (έστω και προς στιγμήν) αυτό το τηλεοπτικό έκτρωμα που εκτός των άλλων έχει τα αρχικά μου, (Δ.Τ.) απλώς, φίλοι με ειδοποίησαν, ότι στο πρόγραμμα που πειρατικά εκπέμπει, συμπεριέλαβαν ένα αφιέρωμα σε μένα και στη δουλειά μου.
 
Το έγκλημα συνετελέσθη δις. Θέλω να καταστήσω σαφές στους κυρίους και κυρίες που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία και κατάρτιση του "προγράμματος" της λεγόμενης Δ.Τ. , πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα στραφώ νομικά εναντίον τους, όπως και εναντίον των πολιτικών τους προϊσταμένων.
 
Κάνοντας χρήση του ηθικού μου δικαιώματος, απαγορεύω οποιαδήποτε μετάδοση του έργου μου, απ το εν λόγω τηλεοπτικό μόρφωμα και καλώ όλους τους συναδέλφους μου να κάνουν το ίδιο, με ό,τι μέσα κρίνει ο καθείς σκόπιμο. Η μόνη Δημόσια τηλεόραση που αναγνωρίζω είναι αυτή που εκπέμπει νόμιμα (έστω διαδικτυακά) υπό την ευθύνη των απολυμένων της 11ης Ιουνίου.
 
Διονύσης Τσακνής
 
Συνθέτης – στιχουργός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06