14/11/2019 20:12:54
15.10.2009

Συνεχίζει το πρόγραμμα για την περιφέρεια (Δημοσιεύτηκε στο "Π" 15/10/2009)

Η Cosmote ενδυναμώνει τον θεσμό των υποτροφιών αυξά- νοντας το χρηματικό ποσό τους σε 15.000 ευρώ και των τιμητικών διακρίσεων σε 1.500 ευρώ.

Για όγδοη συνεχή χρονιά προκη- ρύσσει το πρόγραμμα υποτροφιών της για την ελληνική περιφέρεια. Οι υποτροφίες Cosmote απονέμονται σε δέκα πρωτοετείς φοιτητές ελλη- νικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων όλων των κλάδων, με στόχο την ενίσχυση των πτυχιακών σπουδών τους. Για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 το ποσό των υπο- τροφιών Cosmote αυξάνεται στις δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ για κάθε υποτροφία.

Το πρόγραμμα φέτος απευθύ- νεται σε σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από δημόσια σχολεία των νομών Αχαΐας, Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Μαγνησίας, Πρεβέζης, Σάμου και Σερρών.

Ως προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών από τους υποψηφίους έχει ορισθεί η 30.10.2009. Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των σχετικών εντύπων (προκήρυξη και αίτηση) οι ενδιαφε- ρόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cosmote.gr/scholarships ή να απευθύνονται στο Τμήμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Cosmote (τηλ.: 210 6177901, εργάσιμες ώρες και ημέρες).

Επίσης δώρα σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που θα προμηθευτούν lap-top από τα κατα- στήματά της προσφέρει η Cosmote, συμμετέχοντας στη Δράση «Ψηφιακή Τάξη» των υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών. Οι μαθητές επιπλέον θα επωφεληθούν μιας μοναδικής προσφοράς για πλο- ήγηση στο Ιnternet, μέσω σύνδεσης Cosmote Internet On The Go.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.