search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Κάμπινγκ και συμπαράσταση

21.07.2013 21:00

Τριήμερο κάμπινγκ αλληλεγγύης στην Ιερισσό διοργανώνει η κίνηση πολιτών Άρδην, από τις 25 ώς τις 28 Ιουλίου.

Τριήμερο κάμπινγκ αλληλεγγύης στην Ιερισσό διοργανώνει η κίνηση πολιτών Άρδην, από τις 25 ώς τις 28 Ιουλίου, δηλώνοντας τη συμπαράστασή της με αυτόν τον τρόπο στον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής εναντίον των μεταλλείων χρυσού.

«Χρυσάφι είναι ο τόπος μας» λέει η αφίσα της διοργάνωσης, απηχώντας το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή. «Οι Χαλκιδικιώτες τοποθετήθηκαν με σαφήνεια. Η θανατηφόρα επένδυση της El Dorado Gold και της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., που επιφυλάσσει τη λεηλασία ολόκληρης της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής δεν θα περάσει».

Στη διάρκεια του κάμπινγκ θα υπάρξουν συζητήσεις και εκδηλώσεις ενώ θα πραγματοποιηθεί και περιήγηση στο υπό λεηλασία δάσος των Σκουριών. Μέλη της επιτροπής κατοίκων θα ενημερώσουν ενδελεχώς τους κατασκηνωτές για το ζήτημα και τις προοπτικές του αγώνα που δίνουν καθημερινά. Στον χώρο θα λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία των Εναλλακτικών Εκδόσεων και σύγχρονα και παλαιά τεύχη του περιοδικού «Άρδην», ενώ τα βράδια… θα συνοδεύονται από θερινές προβολές και μουσικές βραδιές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22