search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:41
MENU CLOSE

Κίνα: Ισχυρή έκρηξη στο αεροδρόμιο του Πεκίνου

20.07.2013 12:25
Κίνα: Ισχυρή έκρηξη στο αεροδρόμιο του Πεκίνου - Media

Ισχυρή έκρηξη με έναν τραυματία σημειώθηκε στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου του Πεκίνου.

Ισχυρή έκρηξη με έναν τραυματία σημειώθηκε στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου του Πεκίνου.

Ένας άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι πυροδότησε αυτοσχέδια εκρηκτικά στο αεροδρόμιο του Πεκίνου το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και να προκληθεί καπνός στο τμήμα διεθνών αφίξεων του τερματικού σταθμού 3.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 18:24 τοπική ώρα (13:24 ώρα Ελλάδας). Δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί και το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά μετά την έκρηξη, ανέφερε στο μικρομπλόγκ του το αεροδρόμιο. Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua μετέδωσε πως ο άνδρας πυροδότησε έναν ηχηρό εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση China Central Television μετέδωσε πως η έκρηξη σημειώθηκε λίγα μέτρα από τον χώρο τον οποίο οι επιβάτες των διεθνών πτήσεων παραλαμβάνουν τις αποσκευές τους. Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί βρισκόταν ο άνδρας στο αεροδρόμιο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15