search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:41
MENU CLOSE

Σούλι: Νεκρός ο Κόλα σε συμπλοκή με αστυνομικούς

21.07.2013 06:14
Σούλι: Νεκρός ο Κόλα σε συμπλοκή με αστυνομικούς - Media

Άγρια σμπλοκή στα βουνά του Σουλίου, κοντά στη γέφυρα της Βροσίνας, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ξημερώματα της Κυριακής τον δραπέτη, κακοποιό Μάριον Κόλα.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνεργάτης του Ιλίρ Κούπα, διέφυγε. Τραυματίστηκε αστυνομικός.

Άγρια συμπλοκή στα βουνά του Σουλίου, κοντά στη γέφυρα της Βροσίνας, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ξημερώματα της Κυριακής τον δραπέτη, κακοποιό Μάριον Κόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Μαζί με τον Μάριον Κόλα ήταν και ο στενός του συνεργάτης Ιλίρ Κούπα ο οποίος κατόρθρωσε, όμως, να ξεφύγει.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αλβανού δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τον Μάριον Κόλα.
 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δραπέτης είναι πιθανόν να έχει τραυματιστεί.

Το τελευταίο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στις περιοχές κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, καθώς θεωρούσαν ότι οι επικίνδυνοι δραπέτες, μετά και τη συμπολοκή στην Ορεινή Ναυπακτία κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσαν νεκροί δύο συνεργοί τους θα επιχειρούσαν να περάσουν στην Αλβανία.

Στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο αστυνομικός

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» μεταφέρθηκε ο τραυματισμένος άνδρας της ΕΚΑΜ.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του άνδρα της ΕΚΑΜ που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της συμπλοκής αναφέρει:

«Σήμερα, περί τις 05.30 π.μ., διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μας αστυνομικός της ΕΚΑΜ με βαρύ τραυματισμό από πυροβόλο όπλο στην περιοχή του δεξιού γόνατος, με πύλη εισόδου πρόσθια έσω επιφάνεια άνω τριτημορίου της κνήμης και πύλη εξόδου πρόσθια έξω επιφάνεια έξω μηριαίου κονδύλου.
Η διέλευση προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα δεξιού μηριαίου, χωρίς νεύρο-αγγειακές βλάβες, το οποίο χειρουργήθηκε άμεσα.
Ο ασθενής εξήλθε από το Χειρουργείο και θα παραμείνει νοσηλευόμενος στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου μας για την μετεγχειρητική του παρακολούθηση.
Τον ασθενή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μπέζας Αντώνης, ο οποίος ενημερώθηκε πλήρως για την κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:41