search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Σήμερα η προκήρυξη των πρώτων θέσεων στη Δημόσια Τηλεόραση

22.07.2013 09:37
Σήμερα η προκήρυξη των πρώτων θέσεων στη Δημόσια Τηλεόραση - Media

Αρχίζει το απόγευμα της Δευτέρας η διαδικασία στελέχωσης της Δημόσιας Τηλεόρασης, καθώς αναμένεται η προκήρυξη των πρώτων θέσεων για την πρόσληψη 2.000 εργαζομένων.

Αρχίζει το απόγευμα της Δευτέρας η διαδικασία στελέχωσης της Δημόσιας Τηλεόρασης, καθώς αναμένεται η προκήρυξη των πρώτων θέσεων για την πρόσληψη 2.000 εργαζομένων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από την Δευτέρα το απόγευμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά θα προσληφθούν 589 άτομα από όλες τις ειδικότητες, με στόχο η ΔΤ να εκπέμψει από την Αγ. Παρασκευή, όπου όμως παραμένουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και αρνούνται να αποχωρήσουν.
Για τη συμπλήρωση των υπόλοιπων 1.500 θέσεων θα αξιοποιηθούν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν με την προκήρυξη που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν ξανά αιτήσεις.
Το ίδιο ισχύει και για την Θεσσαλονίκη όπου οι προσλήψεις θα γίνουν όταν γίνει δυνατή η αξιοποίηση των εκεί εγκαταστάσεων.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, έχουν δηλώσει ότι αντιτίθενται στη διαδικασία και μένει να δούμε πόσοι και ποιοι θα λάβουν μέρος τελικά στη διαδικασία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43