search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:12
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες για την έκρηξη στη Λάρισα

22.07.2013 13:02
Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες για την έκρηξη στη Λάρισα - Media

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα δύο άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στην βομβιστική επίθεση σε κατοικημένη περιοχή της Λάρισας το περασμένο Σάββατο.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα δύο άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στην βομβιστική επίθεση σε κατοικημένη περιοχή της Λάρισας το περασμένο Σάββατο.

Κατηγορούνται για τα αδικήματα της έκρηξης και των διακεκριμένων φθορών, καθώς και για παραβίαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών, κατά συναυτουργία.

Πρόκειται για έναν  39χρονο που συνελήφθη λίγο μετά την έκρηξη το Σάββατο στην Λάρισα και έναν 44χρονο που συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Αθήνα και μετήχθη στην Λάρισα.

Η εισαγγελική λειτουργός που διαμένει στην  πολυκατοικία όπου σημειώθηκε η έκρηξη, χειρίζεται τις υποθέσεις της απόπειρας απόδρασης του κρατουμένου Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, αλλά και την απόδραση των έντεκα αλλοδαπών κρατουμένων από τις ίδιες φυλακές.

Η αστυνομία Λάρισας διενεργεί προανάκριση για τη συμμετοχή τρίτου ατόμου στην έκρηξη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24