search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:28
MENU CLOSE

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης του Kalashnikov του Κόλα

22.07.2013 15:19
Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης του Kalashnikov του Κόλα - Media

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό φαίνεται πως πέτυχαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ, οι οποίοι συμμετείχαν στην ενέδρα που στήθηκε την Κυριακή το ξημέρωμα στη γέφυρα της Βροσύνας για τη σύλληψη του Μαριάν Κόλα και του Ιλίρ Κούπα. 

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό φαίνεται πως πέτυχαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ, οι οποίοι συμμετείχαν στην ενέδρα που στήθηκε την Κυριακή το ξημέρωμα στη γέφυρα της Βροσύνας για τη σύλληψη του Μαριάν Κόλα και του Ιλίρ Κούπα. 
 
Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τους κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της συμπλοκής, μόλις έξι ανήκουν στο καλάσνικοφ που είχε μαζί του ο διαβόητος Αλβανός κακοποιός.
 
Μάλιστα, το συγκεκριμένο όπλο δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στα Ίσθμια, ούτε στο Δίστομο, όπου από τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών έχασαν τις ζωές τους η 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος και ο 39χρονος αστυνομικός,  αντίστοιχα.
 
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:
 
Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη των δραπετών των Φυλακών Τρικάλων, ανακοινώνεται ότι από τις μέχρι τώρα βαλλιστικές – συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψαν τα ακόλουθα:
 
Έξι (6) κάλυκες, που περισυνελέγησαν από το σημείο, όπου έλαβε χώρα ένοπλη συμπλοκή, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (21-07-2013) στη Βροσίνα Ιωαννίνων, προέρχονται από το πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov, που έφερε ο θανάσιμα τραυματισθείς (επ.) KOLA (ον.) MARIAN και το οποίο βρέθηκε – κατασχέθηκε στον ίδιο χώρο.
 
Επιπλέον, από το ίδιο όπλο προέρχονται:
 
Οκτώ (8) κάλυκες, που βρέθηκαν σε κλεμμένο όχημα, μάρκας LADA , από το οποίο δράστες έβαλλαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-06-2013, κατά αστυνομικού μπλόκου της Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, στη διασταύρωση του «Παλαιού Λεβέντη»,
 
Τρεις (3) κάλυκες, που βρέθηκαν στη συμβολή της Ιωνίας Οδού με την Εθνική Οδό Άρτας-Τρικάλων (κόμβος Αγγέλης), όπου δράστες διερχόμενοι με κλεμμένο, από την περιοχή της Παραβόλας όχημα, μάρκας NISSAN , πυροβόλησαν κατά αστυνομικού μπλόκου, τις πρώτες πρωινές ώρες της 05-07-2013 και
 
Έξι (6) κάλυκες, που βρέθηκαν εντός του ως άνω κλεμμένου οχήματος μάρκας NISSAN , το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες στην πόλη της Φιλιππιάδας Πρεβέζης, τις επόμενες ώρες της ίδιας ημέρας (05-07-2013).
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27