search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:26
MENU CLOSE

Ο ΟΤΕ TV εμπλουτίζεται!

23.07.2013 13:37
Ο ΟΤΕ TV εμπλουτίζεται! - Media

Τα κανάλια OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2 είναι διαθέσιμα μέσα από το Full Pack, το οποίο αυτή την περίοδο διατίθεται σε προσφορά με δωρεάν τους δύο πρώτες μήνες για όλους τους νέους συνδρομητές.

Ο ΟΤΕ TV ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό του προγράμματός του σε συνεργασία με το κορυφαίο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στούντιο Miramax.

 
Όπως έγινε γνωστό ο OTE TV, συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα των καναλιών του, OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2, βραβευμένες ταινίες και παγκοσμίως αναγνωρισμένες ανεξάρτητες παραγωγές από την αμερικανική εταιρεία παραγωγής.
 
Από αυτό το καλοκαίρι, θα προβληθούν περισσότερες από 35 ταινίες του στούντιο, που περιλαμβάνουν τις οσκαρικές επιτυχίες “Ο Άγγλος Ασθενής” (The English Patient), “Επιστροφή στο Cold Mountain” (Cold Mountain),  “Τα Φτερά της Αγάπης” (Wings of the Dove), “Η Μεγαλειοτάτη Κυρία Μπράουν” (Mrs Brown), “Τα Χρόνια της Φωτιάς” (Restoration) και “Φρίντα” (Frida), εμβληματικές ταινίες, όπως “Ο Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ” (The Talented Mr. Ripley), και τις αγαπημένες ανεξάρτητες παραγωγές “Κοφτερό Λεπίδι” (Sling Blade), “Μια Στάση στη Χώρα των Θαυμάτων” (Next Stop Wonderland), “Στούντιο 54” (54), “Ήταν όλοι τους καλά” (Everybody’s Fine). Ακόμη περισσότεροι τίτλοι ταινιών θα είναι διαθέσιμοι από το Σεπτέμβριο στα κανάλια OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2 όπως τα “Έμμα” (Emma), “Μαλένα” (Malena), “Pulp Fiction”, “Scream – Κραυγή Αγωνίας”, “Scary Movie”, “Θα Χυθεί Αίμα” (There will be blood) και “Chocolat”. 


 
 «Με την προσθήκη νέων τίτλων, σπουδαίων παραγωγών και ακόμη περισσότερων βραβευμένων ταινιών, μέσω της συμφωνίας του OTE TV με τη Miramax, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα των κινηματογραφικών μας καναλιών, μέσα από τα οποία οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν πάνω από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα», δήλωσε ο Υποδιευθυντής Διαχείρισης Περιεχομένου του OTE TV, Αλέξανδρος Χριστογιάννης.
 
Ο επικεφαλής πωλήσεων της Miramax για την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, Richard Tulk-Hart, προσέθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία της Miramax στην ελληνική αγορά και χαιρόμαστε που προσφέρουμε τις αγαπημένες ταινίες του στούντιο στους συνδρομητές του OTE TV».   
 
H Miramax διαθέτει εκτενή ταινιοθήκη με περισσότερους από 700 τίτλους ταινιών, η οποία περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο πρωτότυπες και αναγνωρισμένες παραγωγές. Οι ταινίες της Miramax έχουν κατακτήσει πάνω από 280 υποψηφιότητες και 68 βραβεία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και 4 Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.
 
Ο OTE TV συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο των καναλιών του. Τα κανάλια OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2 είναι διαθέσιμα μέσα από το Full Pack, το οποίο αυτή την περίοδο διατίθεται σε προσφορά με δωρεάν τους δύο πρώτες μήνες για όλους τους νέους συνδρομητές. Ο ΟΤΕ TV παρέχει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην αγορά με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια.

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:26