search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:27
MENU CLOSE

Χρυσή Αυγή: Επιμονή στην τακτική του μίσους

24.07.2013 07:45
Χρυσή Αυγή: Επιμονή στην τακτική του μίσους - Media

Επιμένουν οι Χρυσαυγίτες στη διανομή τροφίμων, «μόνο για Έλληνες», την οποία, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε και την απαγόρευση της συγκέντρωσης στην πλατεία Αττικής, μετέφεραν στα γραφεία τους.

Επιμένουν οι Χρυσαυγίτες στη διανομή τροφίμων, «μόνο για Έλληνες», την οποία, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε και την απαγόρευση της συγκέντρωσης στην πλατεία Αττικής, μετέφεραν στα γραφεία τους.
 
Στην «εκδήλωση», που θα γίνει το απόγευμα στο σταθμό Λαρίσης, θα μιλήσει και ο Νίκος Μιχαλολιάκος…
 

Οι νοσταλγοί του Ναζισμού διέδιδαν εδώ και μέρες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως την Τετάρτη το απόγευμα με το πρόσχημα της  «διανομής τροφίμων και ενδυμάτων μόνο σε Έλληνες» ετοιμάζονταν να στήσουν ένα ακόμα «πανηγύρι μίσους, ξενοφοβίας και ρατσισμού» στην πλατεία Αττικής.
 
Γνωστό το τέχνασμα, γνωστή και η παγίδα, ειδικά τώρα που τα ποσοστά του φασιστικού μορφώματος έχουν παγιωθεί μεταξύ 9 και 12% .
 
Γιατί καλοί οι τσαμπουκάδες, οι ψευτομαγκιές και οι εθνικιστικές κορώνες που «μολύνουν» τα δύο τελευταία χρόνια τα μυαλά των απαίδευτων 18αρηδων, των εξουθενωμένων ανέργων, των απροστάτευτων ηλικιωμένων, καθώς και των κάποτε «βολεμένων» της μεταπολίτευσης.
 
Όλα τα παραπάνω όμως δεν μπορούν να γεμίσουν το στομάχι του πεινασμένου.
Και ενώ η φαρσοκωμωδία της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα θα διεξάγονταν υπό άλλες συνθήκες μεταξύ λίγων εκατοντάδων «συγγενών και φίλων» , οι αψυχολόγητες και βιαστικές  πρακτικές απαγόρευσης της συγκέντρωσης από τον Δήμαρχο Αθηναίων, σε συνεννόηση με την κυβέρνηση και την αστυνομία, στο  μόνο που συμβάλλουν είναι στην ενίσχυση των πιο σκοτεινών ενστίκτων που , κακά τα ψέματα, κρύβονταν σε σημαντικό ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας τα προηγούμενα χρόνια.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
 
Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής,  δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα  έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26