search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Οι Ισπανοί ζήλεψαν τα λάθη της Συγγρού!

25.07.2013 13:53
Οι Ισπανοί ζήλεψαν τα λάθη της Συγγρού! - Media

Τις δόξες της Συγγρού ζήλεψαν στο επικοινωνιακό επιτελείο του Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι αλλά αυτή τη φορά το λάθος έγινε σε τραγικό θέμα.

Τις δόξες της Συγγρού ζήλεψαν στο επικοινωνιακό επιτελείο του Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι αλλά αυτή τη φορά το λάθος έγινε σε τραγικό θέμα.
 
Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ισπανικής συντηρητικής κυβέρνησης δεν έκαναν λάθος στο τηλεοπτικό μοντάζ αλλά στο copy/paste του Word και οι υπεύθυνοι μπέρδεψαν στο ανακοινωθέν που εξέδωσαν, το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Σαντιάγο Δε Κομποστέλα με το φονικό σεισμό στην επαρχία Γκανζού της Κίνας.
 
Έτσι μετά τις πρώτες παραγράφους όπου ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης δηλώνει «συντετριμμένος από την είδηση του εκτροχιασμού τρένου στα προάστια του Σαντιάγο ντε Κομποστέλα» και αποστέλλει «θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους», περνά απότομα στον σεισμό που είχε σημειωθεί προσφάτως στην κινεζική επαρχία, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περί τους 100 ανθρώπους.
 
«Επιθυμώ να σας μεταφέρω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου τόσο για την απώλεια ανθρώπινων ζωών όσο και για τις υλικές ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός ο οποίος σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Γκανζού. Ιδιαιτέρως δε, επιθυμώ να αποστείλω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων», κατέληγε το χθεσινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο αμέσως μετά την τραγωδία της Γαλικίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:59