search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:37
MENU CLOSE

Μετά τον Πάρι και η Θεοδώρα

31.07.2013 15:13
Μετά τον Πάρι και η Θεοδώρα - Media

Ξεσπάθωσε χθες η Θεοδώρα Τζάκρη! Λίγη ώρα αφότου η ευειδής βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε «παρούσα» στην ψηφοφορία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ, με γραπτή δήλωσή της εξηγεί τη στάση της, βάζοντας σε δοκιμασία και τη σχέση της με το κόμμα της.

Ξεσπάθωσε χθες η Θεοδώρα Τζάκρη! Λίγη ώρα αφότου η ευειδής βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε «παρούσα» στην ψηφοφορία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ, με γραπτή δήλωσή της εξηγεί τη στάση της, βάζοντας σε δοκιμασία και τη σχέση της με το κόμμα της.
 
Στην ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται ευθέως στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά αναφέρει ειδικότερα τα εξής:
 
«Η σημερινή μου στάση είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, (σ.σ και ο Βενιζέλος κυρία;) βαφτίζοντάς το success story. Σε ο,τι με αφορά ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος είναι ένα ακόμα σαφές μήνυμα προς την τρόϊκα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού, και τις φοβερές «αναπτυξιακές» ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες»!
 
Καλοδεχούμενη, έστω και βραδυφλεγώς, η αντίδραση της όμορφης Θεοδώρας, η οποία επί ΓΑΠ για να μην ξεχνιόμαστε είχε ψηφίσει την ένταξη της ΕΥΔΑΠ στο ΤΑΙΠΕΔ.
 
Αλλά, η απορία μας δεν αντέχεται να μην ειπωθεί: Δηλαδή αν καταψήφιζε την τροπολογία αντί να δηλώσει απλώς «παρούσα», τι άλλο θα΄ γραφε;
 
Ωστόσο, το σκληρό πολιτικό θέμα που αρχίζει να διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα, είναι άλλο και καίει την κυβέρνηση. Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο με 179 βουλευτές, κατέφτασε ασθμαίνουσα στις μέρες μας να στηρίζεται μόλις από 154. Αν σκεφτούμε ότι σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται, οι Νικήτας Κακλαμάνης και Δ. Κυριαζίδης από τη ΝΔ που έχουν ήδη μια κίτρινη κάρτα από το Μαξίμου για τη στάση τους στο Πολυνομοσχέδιο και οι Πάρις Κουκουλόπουλος και τώρα η Τζάκρη από το ΠΑΣΟΚ που παίζουν αντάρτικο με την ηγεσία, καθώς και ότι ο «Νέστορας» του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης αποφεύγει τις ψηφοφορίες, όποτε βλέπει την κυβέρνηση να μουλαρώνει, τότε, μάλλον τα πράγματα είναι πιο σύνθετα…
 
Μένει να δούμε, αν η Θεοδώρα θα γίνει καταλύτης απρόβλεπτων πολιτικών εξελίξεων εν μέσω θέρους… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:36