search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Αρνητικά αποτελέσματα για Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη στο Europa League

02.08.2013 06:00
Αρνητικά αποτελέσματα για Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη στο Europa League - Media

Δεν τα κατάφεραν οι δύο ελληνικές ομάδες να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις χθεσινές αναμετρήσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Δεν τα κατάφεραν οι δύο ελληνικές ομάδες να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις χθεσινές αναμετρήσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Ο μεν Αστέρας Τρίπολης μπορούσε να πάρει τη νίκη, όντας καλύτερος της αυστριακής Ραπίντ αλλά η αστοχία στις φάσεις που δημιουργήθηκαν κράτησε στην Τρίπολη το 1-1. Από την άλλη η Ξάνθη αδίκησε τον εαυτό της αφού, αν και όχι κατώτερη της σαφώς πιο διαφημισμένης Σταντάρ Λιέγης, ηττήθηκε με 2-1, με την αποβολή του Μπέρτου να έρχεται σε ένα σημείο μπου οι γηπεδούχοι πίεζαν για τη νίκη.

Αναλυτικά:

Αστέρας Τρίπολης – Ραπίντ Βιέννης 1-1
Μπορεί το 1-1 να δίνει προβάδισμα στη Ραπίντ για την πρόκριση, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε με την εμφάνισή του, πως μπορεί να πάρει το εισιτήριο και μέσα στη Βιέννη. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες «πάτησαν» τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν το τέρμα της νίκης.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προηγήθηκε με τον Ζησόπουλο στο 27’, αλλά η ανατροπή του Λισγάρα στον Μπόιντ, μέσα στη μεγάλη περιοχή, έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό των Αυστριακών να ισοφαρίσει μετά από πέντε λεπτά, από την «άσπρη βούλα». Με παρόμοια εμφάνιση ο Αστέρας έχει τα φόντα για να «κλέψει» την πρόκριση μέσα στη Βιέννη, την ερχόμενη Πέμπτη (8/8).
 
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (72’ Γκρατσίνι), Ζαραδούκας (46’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61’ Χουάνμα).

Ραπίντ Βιέννης (Μπάρισιτς): Νοβότα, Τρίμελ, Σονλάιτνερ, Ντιμπόν (46’ Μ. Χόφμαν), Σράμελ, Πέτσος, Μπέρεντ, Σάουμπ (85’ Γκροζούρεκ), Στ. Χόφμαν (68’ Σάμπιτζερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ.
 
SKODA Ξάνθη – Σταντάρ Λιέγης 1-2
Δύο στιγμές αδράνειας και η αποβολή του Μπέρτου στέρησαν από τη SKODA Ξάνθη την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό από τη Σταντάρ Λιέγης και «χάρισαν» στους Βέλγους τη νίκη με σκορ 2-1.
Οι Ακρίτες πραγματοποίησαν μια πολύ μεστή εμφάνιση, πλήρωσαν όμως την αστοχία του Μαρσελίνιο, ο οποίος σε αντίθεση με ό,τι έκανε στο Μπέλφαστ, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, την απουσία ενός κλασικού φορ και –κυρίως- την αποβολή του Μπέρτου που ήρθε σε ένα σημείο που είχαν τον έλεγχο του αγώνα κι έδειχναν ικανοί να φτάσουν στη νίκη.

Πολύ καλή εμφάνιση από Κυριακίδη (έπιασε και πέναλτι) και Ντιέ που εκτός όλων των άλλων, σημείωσε κι ένα φανταστικό γκολ στο 36’ με εκτέλεση φάουλ.

Οι Μπιά (18’) και Σιμά (73’) τα τέρματα των Βέλγων που σε καμία περίπτωση δεν φάνηκαν ανώτεροι της Ξάνθης, αλλά πλέον γίνονται μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.
 
SKODA Ξάνθη: Κυριακιδης, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Παΐτο, Ντιε (86’ Σολάρι), Μπαξεβανιδης (56’ Μαρίν), Μπέρτος, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος (56’ Ντε Γκούζμαν).

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Οπαρέ, Αρλσανάγκιτς, Σιμά, Ιαντολί, Μαρκέ, Σισέ (46’ Μπεγιένς), Μπιά, Ντε Καμάργκο, Μπιλό, Εζεκίελ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51