search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:30
MENU CLOSE

International Circuit for Kart στην Πάτρα

02.08.2013 16:08
Το P.I.C.K γράφει ιστορία! - Media

Μετά την ανακοίνωση του Τεχνικού και του Γενικού Κανονισμού ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον 5ο αγώνα ΚΑΡΤ P.I.C.K. (Patras International Circuit for Kart) που θα διεξαχθεί στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου 2013  σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στην πόλη της Πάτρας.

Μετά την ανακοίνωση του Τεχνικού και του Γενικού Κανονισμού ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον 5ο αγώνα ΚΑΡΤ P.I.C.K. (Patras International Circuit for Kart) που θα διεξαχθεί στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου 2013  σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στην πόλη της Πάτρας. Ο Τεχνικός και ο Γενικός Κανονισμός έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr) για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.
 
Σήμερα η οργανωτική επιτροπή του PICK μετά τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η ΕΠΑ – ΟΜΑΕ ανακοινώσε στο επίσημο site της διοργάνωσης αναλυτικά κάθε πληροφορία για τα ελαστικά στις κατηγορίες που συμμετέχουν στο 5o PICK. (http://www.pickpatras.gr/articleView.php?article_id=342)
 
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για όσους οδηγούς θέλουν να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Δευτέρα 09/09/2013 (22:00).
 
Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ, JUNIOR, LOUX, MASTERS, SUPER και DD2.
 
Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:30