search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:45
MENU CLOSE

Πυροβόλησαν αστυνομικό στην Σαντορίνη

03.08.2013 17:33
Πυροβόλησαν αστυνομικό στην Σαντορίνη - Media

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Σαντορίνη, όπου πυροβολήθηκε και τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Σαντορίνη, όπου πυροβολήθηκε και τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το πρωί μετά από έντονο καυγά και συμπλοκή που σημειώθηκε σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή των Φηρών.

Ο καυγάς ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε έξω από αυτό, όταν θαμώνες διαπληκτίστηκαν για άγνωστους λόγους. Μέσα στο κατάστημα έτυχε να βρίσκονται και δύο αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι έκαναν διακοπές στο νησί των Κυκλάδων και είτε εναπλάκησαν στο επεισόδιο, είτε παρενέβησαν σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα (αυτό είναι κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί).

Κάποια στιγμή κι ενώ η κατάσταση είχε τεθεί εκτός ελέγχου, κάποιος απ’ αυτούς που συμμετείχε στο επεισόδιο, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον έναν αστυνομικό τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο, φίλος του δράστη, ο οποίος συμμετείχε στο επεισόδιο και διαθέτει επιχείρηση στο νησί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι από την Αθήνα και δε δραστηριοποιείται στην Σαντορίνη. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θήρας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσης της αστυνομίας για το συμβάν.

Πηγή: cyclades24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44