search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:38
MENU CLOSE

Σε καραντίνα ο ιδιωτικός τομέας

07.08.2013 21:00
Σε καραντίνα ο ιδιωτικός τομέας - Media

Ήδη έχει χαθεί μια γενιά… Αυτή η γενιά των νέων ανθρώπων που είναι άνεργοι και παραμένουν σιωπηλοί περιμένοντας κάποιον να τους λυτρώσει…

Ήδη έχει χαθεί μια γενιά… Αυτή η γενιά των νέων ανθρώπων που είναι άνεργοι και παραμένουν σιωπηλοί περιμένοντας κάποιον να τους λυτρώσει…

Όσο για μας αγκομαχάμε να τα βγάλουμε πέρα, γονατισμένοι από φόρους, περικοπές μισθών, εξανεμισμένα εισοδήματα, με άνεργους συζύγους και παιδιά, με δάνεια και με ακίνητα που κουβαλάνε φόρους και χαράτσια.

Και όλα αυτά γίνονται γιατί η (συγ)κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε μία άκρως αντιπολυτεκνική, αντιοικογενειακή και αντιδημογραφική πολιτική προς χάριν των ΜερκελΣόιμπλε οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μόνο αυτό μας αξίζει!!!

Τονίζουν δε ότι πρέπει να «εξιλεωθούμε» για τις οικονομικές αμαρτίες μας διά της λιτότητας ή αλλιώς του αφανισμού!!!

Έτσι λοιπόν ετοιμάζουν ένα νέο γύρο λιτότητας, με την υπογραφή μάλιστα των «σωτήρων» μας, ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει την ήδη εξαντλημένη οικονομία στην κατάρρευση και την κοινή γνώμη σε επικίνδυνες εναλλακτικές.

Η κρυφή ατζέντα για τον ιδιωτικό τομέα, η οποία θα είναι και η χαριστική βολή σε μισθούς και δώρα περιλαμβάνει από τον Σεπτέμβριο «έξι βόμβες»:

• Κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στους ιδιωτικούς υπαλλήλους
• Μείωση κατώτατου μισθού στα 495 ευρώ
• Απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων
• Νέες περικοπές έως 30% σε κύριες και επικουρικές συντάξεις
• Μαχαίρι στα εφάπαξ τουλάχιστον 20%
• Νέο πρόγραμμα κινητικότητας για 15.000 δημοσίους υπαλλήλους το 2014 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:37