search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων

11.08.2013 09:19
Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων - Media

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου.

Το Λιμενικό Σώμα είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μιάμιση ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους των λιμανιών.

Για σήμερα από τον Πειραιά θα αναχωρήσουν 22 πλοία, 16 από τη Ραφήνα και 6 από το Λαύριο.

Η προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων όλο το 24ωρο, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας γίνεται από το τηλέφωνο, στον αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.
Στο μεταξύ, έκτακτα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Ελλάδας, έχει προγραμματίσει η Τροχαία, ενώ αποφασίστηκε και η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών την Τετάρτη και την Πέμπτη, 14 και 15 Αυγούστου.
Από τα διόδια Αφιδνών από τις 6 το πρωί της Παρασκευής καταγράφηκαν 34.630 διελεύσεις, ενώ μόνο χθες Σάββατο, από τις έξι το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, πέρασαν 15.615 οχήματα.

Η εικόνα που έχει έως στιγμής η εταιρεία της Νέα Οδού σε σχέση με πέρυσι, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δείχνει την κίνηση των οχημάτων μειωμένη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32