search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:17
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

15.08.2013 12:25
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Τον έχουν αποκαλέσει «ηδονή με πόδια», «τυφώνα της λεβάντας», «ιντερνάσιοναλ πλεημπόη». Οι παράδοξοι χαρακτηρισμοί δεν στερεύουν ποτέ όταν είναι να περιγραφεί η αλλόκοτη φύση του Tonis Sfinos.

Δελτίο καιρού
Τα ανέμελα καλοκαίρια του Μακ Κέιμπ 
Το Τίμιο Ξύλο και τα γένια του προφήτη
Έχουμε κάνει βήματα, αλλά όχι άλματα
 
Αστική Γεωγραφία
Ο απόκοσμος πύργος του Νέου Φαλήρου
 
Χιλιοτραγουδισμένη Παναγιά
Έντεχνη και αντεργκράουντ. Πατροπαράδοτη, βυζαντινή και ρεμπέτισσα. Η Θεοτόκος έχει πάρει πολλά πρόσωπα στην ιστορία και την διαδρομή της ελληνικής μουσικής. Έχει εμπνεύσει αμέτρητους στιχουργούς, ενώ την ύμνησαν η πένα του Γκάτσου, του Ελύτη, του Βάρναλη και την τραγούδησαν ο Μπιθικώτσης, η Μπέλλου, ο Ξυλούρης, η Σαμίου, κ.α.
 
Σελίδες στον ήλιο
Αχώριστοι σύντροφοι, τα βιβλία συνεχίζουν να μα ταξιδεύουν στον τόπο και τον χρόνο, να τροφο0δοτούν τα όνειρά μας, να λυτρώνουν τις μέρες μας. Στη βαλίτσα ανάμεσα σε ρούχα και παπούτσια, θα στριμώξουμε επιθυμίες, προσδοκίες και τα αγαπημένα μας αναγνώσματα…
 
Στα ίδια έργα θεατές
Τα μεγάλα στούντιο του Χόλγουντ επιμένουν να προτιμούν τον εύκολο δρόμο. Τα ειδικά εφέ , οι «πιασιάρικοι» ήρωες  και το ευκολοχώνευτο περιεχόμενο ισοδυναμούν με συνταγή της επιτυχίας. Άλλωστε τα…αρπαχτικά της Καλιφόρνια  μας έχουν διδάξει κατά καιρούς πως ό,τι λάμπει, είναι… χρυσός.
 
Σταρ ζητούν τον ουρανό με τ’ άστρα
Δεν έχουν τραβήξει και λίγα οι Έλληνες διοργανωτές συναυλιών από τις ακριβοπληρωμένες βεντέτες της μουσικής βιομηχανίας. Έχουν δικαίωμα να ζητούν ανέσεις. Το θέμα είναι πότε αρχίζει η παραξενιά…
 
Μπήκε … Sfinos στη ζωή μας
Τον έχουν αποκαλέσει «ηδονή με πόδια», «τυφώνα της λεβάντας», «ιντερνάσιοναλ πλεημπόη». Οι παράδοξοι χαρακτηρισμοί δεν στερεύουν ποτέ όταν είναι να περιγραφεί η αλλόκοτη φύση του Tonis Sfinos.
 
Ταινίες της εβδομάδας:  «Η αδερφή της αδερφής», «Το μάτι του κυκλώνα» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:15