search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:05
MENU CLOSE

Η δικηγόρος της οικογένειας κι ένας αυτόπτης μάρτυρας για το θάνατο του 19χρονου

15.08.2013 16:04
Η δικηγόρος της οικογένειας κι ένας αυτόπτης μάρτυρας για το θάνατο του 19χρονου  - Media

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Θανάση που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ αφού είχε εντοπιστεί από ελεγκτή να έχει επιβιβαστεί σε αυτό χωρίς εισιτήριο δίνει μια αναφορά της δικηγόρου της οικογένειας.

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Θανάση που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ αφού είχε εντοπιστεί από ελεγκτή να έχει επιβιβαστεί σε αυτό χωρίς εισιτήριο δίνει μια αναφορά της δικηγόρου της οικογένειας. Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άλλου επιβάτη του μοιραίου τρόλεϊ ο οποίος τονίζει ότι ελεγκτής και οδηγός ξεφτύλισαν τον νεαρό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τον ιστότοπο skai.gr, η κυρία Αρετή Παναγιώτου ανέφερε ότι υπήρξε διαπληκτισμός στο τρόλεϊ καθώς και ότι υπάρχουν αναφορές μαρτύρων για σκισμένη μπλούζα του παιδιού. Παράλληλα, σημείωσε ότι ο νεαρός έσπασε τον αυχένα του και πρόσθεσε:

«Εχουμε πληροφορία ότι έπεσε με την πλάτη, έφυγε προς τα πίσω, φαίνεται ότι κάποιος τον έσπρωξε, όλα όμως είναι ανεπίσημα».

Η δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου 19χρονου ζήτησε, όμως να αφεθεί το θέμα να λυθεί στο φυσικό του χώρο τονίζοντας ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν η ιατροδικαστική ερευνά και η πραγματογνωμοσύνη, ενώ ζήτησε και σεβασμό στη μνήμη του παιδιού.

Την ίδια ώρα συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός άλλου επιβάτη του μοιραίου τρόλεϊ, του Νίκου Καταλιού, ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ανέφερε πως ελεγκτής και οδηγός εξευτέλισαν, προσέβαλαν και άσκησαν πίεση στον 19χρονο. «Ήταν άκρως προσβλητικός» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι το παιδί κοκκίνισε από την ντροπή του. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα ο ελεγκτής έστειλε τον νεαρό μπροστά στον οδηγό λέγοντάς του «πήγαινε μπροστά θα σε φτιάξουμε».

Παράλληλα, ο κ. Καταλιός είπε πως κάποιες γυναίκες που επέβαιναν στο συγκεκριμένο τρόλεϊ προσφέρθηκαν και έδωσαν εισιτήριο στο νεαρό ωστόσο ο ελεγκτής δεν το δεχόταν.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του νεαρού θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο Περιστερίου.

αναδημοσίευση από: iefimerida.gr
 

Από την μεριά του, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΗΛΠΑΠ, Ν. Ξυδάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ κατήγγειλε επιθέσεις σε οδηγούς τρόλεϊ στη γραμμή 12, την Τετάρτη το βράδυ, με αφορμή τον θάνατο του 19χρονου.

Αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχονται μέσω των ΜΜΕ ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ, σημείωσε ότι “κανάλια και site έχουν πέσει σε δυο ανθρώπους που δεν ξέρουμε αν είναι φταίχτες, ένας σίγουρα δεν είναι αν κηρυχθούν αθώοι ποιος θα τους δικαιώσει;”

Παράλληλα, ανέφερε ότι κατά τη γνώμη του ο άνεργος δεν μπορεί να πληρώνει εισιτήριο, καθώς οι συγκοινωνίες είναι δημόσιες.

“Εύχομαι να μην ξεχαστεί το περιστατικό να γίνει παράδειγμα για να δούμε τι μπορεί να γίνει καλύτερο”, είπε.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:05