search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:45
MENU CLOSE

Αγγλικά σκορ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ

19.08.2013 07:10
Αγγλικά σκορ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ - Media

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του νέου ελληνικού πρωταθλήματος μιας και σημειώθηκαν 26 γκολ ενώ απομένει ακόμα η αναμέτρηση Καλλονή-Ολυμπιακός. «Κλου» της πρώτης αγωνιστικής η επιστροφή του ΠΑΟ στη Λεωφόρο και το εντυπωσιακό 3-3 μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του νέου ελληνικού πρωταθλήματος μιας και σημειώθηκαν 26 γκολ ενώ απομένει ακόμα η αναμέτρηση Καλλονή-Ολυμπιακός. «Κλου» της πρώτης αγωνιστικής η επιστροφή του ΠΑΟ στη Λεωφόρο και το εντυπωσιακό 3-3 μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Αναλυτικά:
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0
Μπροστά σε περίπου 13.000 οπαδούς του, ο Παναθηναϊκός μπήκε με «το δεξί» στη νέα Σούπερ Λίγκα, συνδυάζοντας την επιστροφή του στη Λεωφόρο με το πρώτο εφετινό «τρίποντο». Αν και δεν έπιασαν καλή απόδοση, οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νάνο, ενώ «λογαριασμό» άνοιξε και ο Μπεργκ στο 65’ κλείνοντας το σκορ στο 2-0 απέναντι στους Αγρινιώτες. Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δάρλα.
 
Απόλλων Σμύρνης-Άρης 2-1
Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, η «ελαφρά ταξιαρχία» επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία με νίκη απέναντι στον Άρη. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με τα τέρματα των Κόρμπου (13’) και Πετρόπουλου (63’), ενώ οι «κίτρινοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Αγγελούδη στο 67ο λεπτό.
 
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3
Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν τρεις φορές και η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ισοφάρισε άλλες τόσες στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.
Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 11΄ με τον Τσουκαλά (χέρι του Τσαμπούρη), ενώ δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Ουσέρο να ισοφαρίσει για τον Αστέρα και πάλι από την «άσπρη βούλα» (ανατροπή Μπαράλες).
Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο και στο 28΄ ο Τσάβες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Γιαννιώτες, με πανέμορφο πλασέ, μετά την ασίστ που δέχτηκε από τον Τσουκαλά. Και πάλι, όμως, η απάντηση των Αρκάδων ήταν άμεση. Ο Ντε Μπλάσις στο 32΄ «τρύπωσε» στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΣ και, παρόλο το… μικρό του μπόι, κατάφερε με καρφωτή κεφαλιά να «γράψει» το 2-2.
Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε για τρίτη φορά το προβάδισμα στο ματς λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Βίλα βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-2 για τον ΠΑΣ στο 57ο λεπτό. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Γιαννιώτες θα έφευγαν με το σπουδαίο διπλό, τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Καράσκο πέτυχε το 3-3, σκορ που δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά.
 
Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-2
Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Λεβαδειακός και Πανθρακικός, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 56ο λεπτό ήταν χωρίς σκορ και όμως έληξε με τέσσερα γκολ μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα.
Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γεωργίου στο 56’, η ομάδα της Κομοτηνής έκανε την ανατροπή και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Ιγκόρ (57’) και Κάσες (60’). Τελικά ο Μάντζιος έσωσε την «παρτίδα» για την ομάδα του Τάκη Λεμονή στο 84ο λεπτό μετά από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων.
 
ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-0
Στο μοναδικό παιχνίδι χωρίς γκολ (μέχρι στιγμής), ΟΦΗ και Πανιώνιος έφεραν λευκή ισοπαλία με τους Κρητικούς να μην μπορούν να είναι ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα μιας που ήταν εμφανώς καλύτεροι και πιο απειλητικοί από τους Νεοσμυρνιώτες.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις αλλά Νιμανί και Μπούρμπος δεν σημάδεψαν σωστά.
Στα τελευταία έξι  λεπτά του αγώνα οι «κυανέρυθροι» έμειναν με 10 παίκτες λόγω (λανθασμένης) αποβολής του Λαμπρόπουλου με κόκκινη κάρτα.
 
Στα παιχνίδια του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά τελικώς υπέταξε τη SKODA Ξάνθη με 3-0 στη γεμάτη Τούμπα, ενώ Πλατανιάς-Βέροια και Ατρόμητος-Εργοτέλης ολοκληρώθηκαν με το «πλούσιο» 2-2.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Καλλονή-Ολυμπιακός στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50