search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Για τα μάτια του μόνο

20.08.2013 21:00
Για τα μάτια του μόνο - Media

Η Κάρλι Γουότς είναι μοντέλο στην Αγγλία. Η κύρια δουλειά της ήταν οι διαφημίσεις εσωρούχων σε περιοδικά αφού έχει το κατάλληλο σώμα για τον συγκεκριμένο τομέα

Η Κάρλι Γουότς είναι μοντέλο στην Αγγλία. Η κύρια δουλειά της ήταν οι διαφημίσεις εσωρούχων σε περιοδικά αφού έχει το κατάλληλο σώμα για τον συγκεκριμένο τομέα. Η ζωή της ήταν αρκετά διασκεδαστική: φωτογραφήσεις, πάρτι, βραδινές έξοδοι και καλές γνωριμίες. Μία από αυτές (τις γνωριμίες) της άφησε και μια κορούλα δύο ετών αλλά η Κάρλι δεν έχει πρόβλημα να μεγαλώσει την μικρή χωρίς τη βοήθεια του πατέρα της. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τον περασμένο Απρίλιο όταν πήγε για διακοπές στην Τυνησία. Και άλλαξε όλη της τη ζωή.

Η εντυπωσιακή Γουότς έκλεβε τα βλέμματα όλων στην Τυνησία και δεχόταν φλερτάρισμα από σχεδόν όλους. Ή, πιο σωστά, από όλους εκτός από έναν. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποφάσισε ότι δεν επρόκειτο να ασχοληθεί μαζί της. Είτε γιατί δεν πίστευε ότι είχε κάποια πιθανότητα, είτε γιατί ήξερε ότι αν δεν της δώσει σημασία θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Όπερ και εγένετο. Η πληθωρική Αγγλίδα παραξενεύτηκε που ο άνδρας δεν την φλέρταρε και αποφάσισε να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση (έπιασε το κόλπο Μοχάμεντ).

Του μίλησε και πήγαν βόλτα στην παραλία. Αντάλλαξαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μόνο ένα φιλί αλλά αυτό ήταν αρκετό. Μετά από τρεις βδομάδες η Κάρλι επέστρεψε στην Τυνησία και από τότε είναι ζευγάρι με τον Μοχάμεντ, ζώντας έναν μεγάλο έρωτα.

Αποφάσισε μάλιστα να αλλάξει πλήρως τη ζωή της προκειμένου να ζήσει με τον καλό της. Η Κάρλι ετοιμάζεται να ασπαστεί τον ισλαμισμό και μάλιστα γιόρτασε μαζί με τον Μοχάμεντ και την οικογένειά του το Ραμαζάνι. Το μόντελινγκ και τα παρελκόμενα τελείωσαν αφού ο σύντροφος της ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που θα παντρευτούν το κορμί της είναι για τα μάτια του μόνο (τυχερούλης ο Μοχάμεντ).

Οι διαφορές είναι βέβαια χαώδεις στον τρόπο ζωής των δύο πλευρών του ζευγαριού αλλά η ερωτευμένη Κάρλι είναι αποφασισμένη να κάνει κάθε προσπάθεια. Όταν βρίσκεται με την οικογένεια του μέλλοντα συζύγου φροντίζει να καλύπτει με ύφασμα ακόμη και τους αστραγάλους της, πράγμα εντελώς διαφορετικό από ότι είχε ως τώρα συνηθίσει.

Στον ισλαμικό κόσμο το φλερτ αδιακρίτως και οι απολαύσεις της μιας βραδιάς δεν υπάρχουν οπότε η Αγγλίδα προσαρμόζεται σε ένα νέο τρόπο ζωής. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε Μουσουλμάνο και ο Σαλάχ δεν μπορούσε να διαφέρει. Το μόνο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι πως θα εξηγήσουν στην οικογένεια του γαμπρού την ύπαρξη της κορούλας της Κάρλι. Αλλά οι ερωτευμένοι βρίσκουν λύεις σε κάθε πρόβλημα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15