search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:39
MENU CLOSE

Στα «κόκκινα» Παπαπέτρου και Αγραβάνης

21.08.2013 05:42
Στα «κόκκινα» Παπαπέτρου και Αγραβάνης - Media

Το «κόλπο γκρόσο» έκανε ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός αποκτώντας δύο από τους πιο ελπιδοφόρους καλαθοσφαιριστές της Ελλάδας.

Το «κόλπο γκρόσο» έκανε ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός αποκτώντας δύο από τους πιο ελπιδοφόρους καλαθοσφαιριστές της Ελλάδας.
 
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» απέσπασαν την υπογραφή του Γιάννη Παπαπέτρου, ενός παίκτη που ξεχώρισε με την παρουσία του στην Εθνική Νέων Ανδρών και αποτέλεσε μήλον της Έριδος για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα ταξιδέψει άμεσα στην Αμερική για να ενημερώσει το κολέγιο του Τέξας, στο οποίο ανήκε για τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ευρώπης, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα από τα… μακροβιότερα μεταγραφικά σίριαλ της χρονιάς.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
 
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια».
 
Παράλληλα, στους Πειραιώτες εντάχθηκε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Πανιώνιο σε ένα ποσό κοντά στα 150.000 ευρώ για τον διεθνή με τη Νέων άσο.
 
Ο Αγραβάνης (γεννημένος στις 20/12/1994), με ύψος 2,08μ., είναι από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Μετακόμισε πέρσι για 17.000 ευρώ από το Μαρούσι στον Πανιώνιο, όπου φέτος είχε 1,3 πόντους και 1,4 ριμπάουντ σε 6,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στη Α1. Ήταν μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας 9,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21,1 λεπτά ανά αγώνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:38