search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:38
MENU CLOSE

Οι κίνδυνοι της παραλίας…

22.08.2013 21:00
Οι κίνδυνοι της παραλίας… - Media

…είναι πολλοί και διάφοροι. Ο ήλιος που καίει ανελέητα ας πούμε και προκαλείς εγκαύματα και ηλίαση –στην καλύτερη αντιαισθητικό κοκκίνισμα σα να είστε τουρίστας από το Χάντερσφιλντ.

Οι κίνδυνοι της παραλίας…είναι πολλοί και διάφοροι. Ο ήλιος που καίει ανελέητα ας πούμε και προκαλείς εγκαύματα και ηλίαση –στην καλύτερη αντιαισθητικό κοκκίνισμα σα να είστε τουρίστας από το Χάντερσφιλντ.

Οι αχινοί που τους πατάς ανύποπτος και μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή. Τα μικρά ψαράκια που βρίσκουν και σε τσιμπάνε ακριβώς στο σημείο όπου την προηγουμένη σε τσίμπησε κουνούπι, το έξυσες και έγινε μικρή πληγή. Τα κορμιά τα θανατηφόρα με τα αποκαλυπτικά μπικίνι (θα πρέπει να βρεθεί κάποιος νόμος περί dress code για να μην ζαλιζόμαστε κι εμείς κοιτώντας δεξιά – αριστερά).

Και εν συνεχεία τα τέρατα. Όχι του Λοχ Νες που –κατά Χάρι Κλιν- «κρατάει σφουγγαρόπανο και με φωνάζει κόπανο» αλλά του ρωσικού στρατού.
Εκατομμύρια Ρώσοι συνέρρευσαν το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα (να ναι καλά οι άνθρωποι και τα λεφτά τους) αλλά  πολλοί έμειναν στη μαμά πατρίδα –είναι και μπόλικοι οι άτιμοι.

Την περασμένη Κυριακή χιλιάδες εξ αυτών απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία Μετσνίκοβο όταν έπαθαν σοκ. Είδαν να αναδύεται από τη θάλασσα ένας τέρας, σαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο κόσμος πάγωσε καθώς το θεριό έβγαινε από το νερό και σταμάτησε ελάχιστα μέτρα από την ακτή.  Κάποιοι είπαν πως ο Πούτιν είχε βγει με το τζετ σκι του αλλά έκαναν λάθος.

Το τέρας ήταν τελικά ένα στρατιωτικό χόβερκραφτ, ειδικό για αποβάσεις. Το γιγάντιο κατασκεύασμα κουβαλάει διαφόρων ειδών όπλα, μεταφέρει τάνκς και έχει τη δυνατότητα να κουβαλάει και 400 στρατιώτες.

Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν κάποιοι κατέγραψαν με τα κινητά τους το συμβάν και αποκαλύφθηκε ότι η εν λόγω παραλία αποτελεί κτήμα μιας κοντινής στρατιωτικής βάσης και  συχνά – πυκνά γίνονται ασκήσεις εκεί.

Μάλιστα ήταν προγραμματισμένη η εμφάνισή του την Κυριακή αλλά κανείς από τις αρχές δεν φρόντισε να ενημερώσει το κοινό και να αποκλείσει την παραλία. Ευτυχώς ουδείς έπαθε το παραμικρό –πέραν του σοκ από την εμφάνιση του τεράστιου οχήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37