search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46
MENU CLOSE

«Πάρτι» στο… αεροπλάνο της Μέρκελ!

22.08.2013 13:15
ΟΗΕ - Κλίμα: Οι τέσσερις πτήσεις «καίνε» τη Μέρκελ και τους υπουργούς της  - Media

Στο κυβερνητικό τζετ κατάφερε να εισβάλει 24χρονος στη Γερμανία. 

Στο κυβερνητικό τζετ κατάφερε να εισβάλει 24χρονος στη Γερμανία. Αναλυτικά, τη νύχτα της 25ης Ιουλίου ο νεαρός, Τουρκικής καταγωγής, κατάφερε να παρακέμψει κάθε μέτρο ασφαλείας και να προσεγγίσει το αεροσκάφος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Αγκέλα Μέρκελ, παρ’ ότι ήταν σταθμευμένο σε κλειστό στρατιωτικό τμήμα του αεροδρομίου της κολωνίας. Τότε μπήκε στο αεροπλάνο, έβγαλε όλα τα ρούχα του, πήρε χάπια Ecstasy, έκανε χρήση μαριχουάνας και ξεκίνησε το μοναχικό του… πάρτι!
 
Άδειασε πυροσβεστήρες, μπήκε στο πιλοτήριο κι έπαιξε με τα κουμπάκια, ενεργοποίησε τη τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης και χόρεψε πάνω στο φτερό. Παίζοντας με το κόκπιτ του αεροπλάνου πάτησε καταλάθος το κουμπι του συναγερμού, κι έτσι τον ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου.
 
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες για να καταφέρουν να τον απομακρύνουν από το τζετ, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να κυλίσει στον αεροδιάδρομο ή ακόμα και να απογειωθεί, αφού ήταν γεμάτο με οκτώ τόνους καυσίμων.
 
Ο 24χρονος ξεγέλασε τον έλεγχο ισχυριζόμενος πως είναι καλεσμένος σε γαμήλιο πάρτι στους χώρους των γραφείων. Τότε σκαρφάλωσε στο συρματόπλεγμα και κατάφερε να εισέλθει στο αεροπλάνο από μία ανοικτή έξοδο κινδύνου.
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:45