search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει το θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ»

22.08.2013 17:46
Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει το θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ» - Media

Νέα επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε μετά την επίσκεψή του στην ΕΡΑ Κέρκυρας ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ».

Νέα επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε μετά την επίσκεψή του στην ΕΡΑ Κέρκυρας ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ».
 
«Ένα από τα εγκλήματα με το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν και το κλείσιμο των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «η νέα πρόβλεψη για το μόρφωμα, το υβρίδιο αυτό της ''νέας ΥΕΝΕΔ'', της μνημονιακής τηλεόρασης του κ. Σαμαρά, δεν προβλέπει θέσεις εργασίας για να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι περιφερειακοί σταθμοί».
 
«Με το που θα αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία και ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή να σταματήσει η μνημονιακή λαίλαπα, θα επανέλθουμε στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ […] προκειμένου όχι να γυρίσουμε σε αυτό που είχαμε πριν τις 11 Ιούνη, αλλά να ανασυγκροτήσουμε μια ισχυρή δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Πραγματικά δημόσια, έγκυρη, πλουραλιστική, αντικειμενική και όχι μνημονιακό φερέφωνο, όπως αυτό το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει μόλις προχθές» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Ό,τι δεν αρέσει στο ΣΥΡΙΖΑ το βγάζουν παράνομο και αντισυνταγματικό. Τα δικαστήρια βέβαια έχουν άλλη γνώμη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ υποκαθιστά και τα δικαστήρια…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24