search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17
MENU CLOSE

Τα λάθη στοίχισαν στον Ατρόμητο

22.08.2013 20:07
Τα λάθη στοίχισαν στον Ατρόμητο - Media

Ήττα που ισοδυναμεί με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League γνώρισε ο Ατρόμητος στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με 1-3 από την ολλανδική Άλκμααρ.

Ήττα που ισοδυναμεί με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League γνώρισε ο Ατρόμητος στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με 1-3 από την ολλανδική Άλκμααρ.

Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι προδόθηκαν από τις αμυντικές αδυναμίες τους και έκαναν την υπόθεση πρόκριση να φαίνεται ως μακρινό όνειρο αφού θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον τρία γκολ στην Ολλανδία για να έχουν τύχη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις για τους Περιστεριώτες αφού μπήκαν με διάθεση να πιέσουν την Άλκμααρ, πράγμα που κατάφεραν αφού σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι Ολλανδοί δεν δημιούργησαν καμία ουσιαστική ευκαιρία. Ο Παπαδόπουλος είχε… κέφια και με τη βοήθεια των Δημούτσου και Μπάλλα που δεν έχαναν μονομαχία στο κέντρο, έδωσε φτερά στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου και θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις αλλά η τύχη και ο τερματοφύλακας της Άλκμααρ, Εστεμπάν δεν της το επέτρεψε.

Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τους Ολλανδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε προβάδισμα για την πρόκριση και το κατάφεραν στο 51ο λεπτό στην πρώτη σημαντική φάση που δημιούργησαν. Ο Μπέερενς σέντραρε από δεξιά και ο Γκούντμουντσον με ένα διαγώνιο σουτ στην κίνησε δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μιχάλη Σηφάκη ανοίγοντας το σκορ.

Οι γηπεδούχοι, μετά το αρχικό μούδιασμα, έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους κυνηγώντας την ισοφάριση. Ο Γιώργος πέρασε στο γήπεδο τους Ναπολεόνι και Μπρίτο θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, με αποτέλεσμα όμως ο Ατρόμητος να μείνει «γυμνός» στις αντεπιθέσεις των παικτών της Άλκμααρ και αυτοί δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο. Στο 74’, μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου, ο Άρον Γιόχανσον βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Σηφάκη και «εκτέλεσε» από κοντά τον Έλληνα τερματοφύλακα «γράφοντας» το 0-2.  

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον κορυφαίο τους παίκτη, Δημήτρη Παπαδόπουλο να κερδίζει πέναλτι από τον Εστεμπάν στο 76ο λεπτό και να το εκτελεί εύστοχα δίνοντας ελπίδα για ανατροπή στους περίπου 3000 οπαδούς που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι παίκτες του Ατρομήτου πέρασαν όλοι μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης και οι Ολλανδοί τους τιμώρησαν για ακόμη μία φορά σημειώνοντας το τελικό 1-3 με αντεπίθεση στην τελευταία φάση της αναμέτρησης πάλι με τον Γιόχαν Γκούντμουντσον.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι φίλαθλοι χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες επικροτώντας έτσι την προσπάθεια που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο. Ο επαναληπτικός θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στην Ολλανδία.


 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας (84’ Καραμάνος), Δημούτσος (70’ Μπρίτο), Καραγκούνης (61’ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.
 
ΆΛΚΜΑΑΡ (Γκέρταν Φέρμπεϊκ): Εστεμπάν, Γιόχανσον Μ., Βόιτενς, Γκουβελέου, Φιργκέβερ, Χένρικσεν, Ελμ (71’ Όβερτουμ), Γκουντέλι, Μπέερενς (86’ Μάρτενς), Γκούντμουντσον, Γιόχανσον Αρ. (90’ Μπεργχουίς).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17