26/05/2019 11:35:53
15.10.2009

Ινδία: Της έπεσε το μωρό από... το τρένο (Δημοσιεύτηκε στο "Π" 15/10/2009)

Ένα νεογέννητο σώθηκε ως εκ θαύματος, αφού, μόλις η μητέρα του το είχε φέρει στον κόσμο, έπεσε από την τρύπα της τουαλέτας ενός τρένου! Η 28χρονη Ρίνκου ένιωσε ξαφνικά τους πόνους του τοκετού στην υπερταχεία της ανατολικής Βεγγάλης και γέννησε στις τουαλέτες του βαγονιού, αλλά το μωρό γλίστρησε από την τρύπα της τουαλέτας και βρέθηκε στη γη.

Έντρομη η μητέρα, πήδηξε από το τρένο, το οποίο κινούνταν, αλλά όχι με μεγάλη ταχύτητα. Οι επιβάτες νόμιζαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία και σήμαναν συναγερμό. Το τρένο σταμάτησε και οι άνθρωποι που αναζήτησαν τη Ρίνκου, ανάμεσά τους και ο 33χρονος σύζυγός της, τη βρήκαν να κάθεται δίπλα στις σιδηροτροχιές και να έχει το μωρό στα γόνατά της. Το τρένο συνέχισε την πορεία του και στον πρώτο σταθμό μητέρα και νεογέννητο οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι και οι δύο έχαιραν άκρας υγείας!..

Παρόμοιο ατύχημα έγινε πριν από ενάμιση χρόνο στο κρατίδιο Γκουζαράτ της Ινδίας, όπου πάλι ένα νεογέννητο έπεσε από την τουαλέτα: βρέθηκε δύο ώρες αργότερα στις σιδηροτροχιές, σώο και αβλαβές!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.